Kies uw taal

gereedschapbeheer trackjack gps tracking

Gereedschapbeheer biedt oplossing voor grote problemen

Geschreven door Micha

Tim Hasenbosch is sinds 2020 salesmanager bij Gereedschapbeheer. En met zijn 27 jaar ervaring in de verkoop, past deze organisatie als gegoten. “Vroeger verkocht ik grote oplossingen voor kleine problemen. Maar nu verkoop ik een kleine oplossing voor grote problemen,” vertelt hij.

De oorsprong van Gereedschapbeheer ligt bij Edwin Meijer. Meer dan 14 jaar geleden ontwikkelde hij in opdracht van Cofely de eerste versie van de applicatie waar nu honderden ondernemers dagelijks op vertrouwen.

Lees het hele interview met Tim Hasenbosch


Ritregistratiesysteem en GPS tracking binnen de webtool

Door een hele hoop slimme automatisering wordt handwerk geen administratief werk. Met de app van Gereedschapbeheer kun je namelijk eenvoudig bijhouden waar iets is en via de webtool wordt alles inzichtelijk. Zo kun je op basis van GPS locaties weer iets beschikbaar maken in je magazijn of ontvang je notificaties wanneer iets te lang op een project blijft liggen.

Partners

Keurmerk-rittenregistratie
VZR
ZZP-Nederland
Salesforce
Outsmart
Belastingdienst
Informer
MTC
Deutsche-telekom
Intermax
Carsys
ikwordzzper
Gereedschapsbeheer
OnderhoudNL
NOA
Carwise

close
De websites van TrackJack maken gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de websites stemt u in met het plaatsen van deze cookies. Meer info Sluit melding