Bestel nu » of Offerte aanvragen »
010 8200 190

Kies uw taal

voorkom schade gpstracker

Hoe voorkomt u schade op de parkeerplaats?

Geschreven door Micha

Maakt u zich ook wel eens zorgen wanneer  u wegloopt van uw auto in een krappe parkeergarage of overvol parkeerveldje? Wij ook. We geven u wat tips om eventuele schades te voorkomen.

En ondanks dat de meeste tips misschien wel logisch zijn, kan het nooit kwaad om er eens goed bij stil te staan. Het kost namelijk  flink wat geld om die kras of deuk uit uw auto te halen..


1. Parkeer  niet in het midden

Als u in een hoek parkeert, of direct naast zo’n paal van de garage, dan is er maar één kant die beschadigd kan worden. Zo makkelijk is het soms. Waar u daarentegen wel op moet letten, is wanneer u zélf de deur opendoet. Die paal maakt lelijke deuken namelijk.

2. Parkeer naast een passagiersdeur

Ook weer een stukje wiskunde. Omdat niet iedereen één of meerdere medereizigers bij zich heeft, gaat de passagiersdeur ook niet altijd open.   En als u daar dus naast gaat staan, is de kans ook weer kleiner dat u schade oploopt.

3. Vermijd andere auto’s

Om een of andere reden willen we allemaal zo laag mogelijk in de parkeergarage staan, of zo dicht bij de winkels  als ook maar kan.   En hoe voller de parkeerplaats, hoe groter de kans op schade is. Rijd gerust nog een etage hoger, of zet de auto gerust een blokje om waar iets meer ruimte is.   Dan kunt u meteen nog even genieten van de omgeving. Of andere auto’s.

4. Ga naast de juiste wagen staan

Ja, dat lijkt heel logisch. Maar op het moment dat u naast een glimmende A8 gaat staan, weet u zeker dat er iemand naast u staat die ook geen schade wilt. En dus lekker voorzichtig is. Hetzelfde gaat op voor oudere auto’s die vies zijn, al schade hebben of slecht verzorgd zijn. Let ook op auto’s met kinderstoeltjes. De deur moet dan vaak wat verder open óf de kinderen zwaaien wat ongecontroleerd het portier open. Dat wil je niet.

5. De trekhaak

Deze tip gaat op bij fileparkeren. Staat er een auto voor u met een trekhaak? En is er nog een plekje verderop? Neem die dan. Zo’n trekhaak in je plaatwerk is niet lekker, ook al  krijgt u die ongetwijfeld niet opzettelijk  naar binnen geduwd.

Autotracker  als ritregistratiesysteem

Op het moment dat u  trots bent op uw mooie auto, wilt u geen schade. Maar u wilt hem ook niet kwijt raken! Helaas is het dievengilde weer ouderwets druk en worden er geregeld auto’s, campers en werkbussen gestolen. Met  een gps autotracker in  uw auto heeft u altijd zicht op de locatie van de wagen en krijgt u melding bij diefstal en sabotage. En als u toch bezig bent, kies dan direct voor een ritregistratiesysteem waarmee u niet alleen locaties, maar ook exacte ritten en kilometers kunt bijhouden. Ideaal om te besparen op bijtelling of uw zakelijke kilometers te declareren.

Partners

Keurmerk-rittenregistratie
VZR
ZZP-Nederland
Salesforce
Outsmart
Belastingdienst
Informer
MTC
Deutsche-telekom
Intermax
Carsys
ikwordzzper
Gereedschapsbeheer
OnderhoudNL
NOA
Carwise

close
De websites van TrackJack maken gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de websites stemt u in met het plaatsen van deze cookies. Meer info Sluit melding