Kies uw taal

onderhoudnl trackjack kilometerregistratie

OnderhoudNL en TrackJack slaan handen ineen

Geschreven door Jim

Schilders en andere onderhoudspecialisten besteden jaarlijks tientallen uren aan het bijhouden van hun kilometerregistratie. Of het wordt niet gedaan, waarmee boetes van de Belastingdienst worden geriskeerd. Branchevereniging OnderhoudNL gaat het partnerschap aan met TrackJack; marktleider op het gebied van digitale ritregistratie, om haar leden uit de brand te helpen.

Al ruim dertien jaar helpt TrackJack de Nederlandse klusbedrijven met GPS-oplossingen op het gebied van rittenregistratie, track & trace en inzicht in rijgedrag. En terwijl ritten van bestelbussen en leaseauto’s inmiddels gewoon automatisch kunnen worden geregistreerd, wordt het soms helemaal niet bijgehouden of worden er kostbare uren van het personeel verspild. De Belastingdienst vereist een uniforme manier van registratie, waar aan wordt voldaan met een kilometerregistratiesysteem.

Versterken van de sector
Ondernemersvereniging OnderhoudNL behartigt de belangen van circa 1.700 leden die zich specialiseren in vastgoedonderhoud. Schilderbedrijven, bedrijven in beglazing, renovatie, restauratie en isolatie hebben zich aangesloten om de sector te onderhouden en te verduurzamen. De leden worden geïnformeerd en ondersteund bij de lobby richting Den Haag. Onderwerpen als duurzaamheid, CAO’s, arbo & milieu en innovatie staan daarbij centraal.

Om de aandacht van de leden op het ondernemen en onderhouden te houden, zoekt OnderhoudNL de juiste partners voor de leden uit. Deze partners moeten voldoen aan een reeks van kwaliteitseisen en een interessant bod voor de leden beschikbaar hebben. TrackJack voldeed uiteraard aan deze eisen.

Sluitende kilometerregistratie

Naast de mogelijkheid om automatisch de kilometerregistratie bij te houden, kunnen de ondernemers nu ook de huidige locaties van de voertuigen inzien. Dat maakt het voor planners en logistieke medewerkers nog makkelijker om de planning zo efficiënt mogelijk te maken. Bijvoorbeeld bij een spoedgeval of een medewerker die ondersteuning nodig heeft.

Heeft u vragen of interesse in een lidmaatschap bij OnderhoudNL?   Ontdek er alles over www.onderhoudnl.nl.

Partners

Keurmerk-rittenregistratie
VZR
ZZP-Nederland
Salesforce
Outsmart
Belastingdienst
Informer
MTC
Deutsche-telekom
Intermax
Carsys
ikwordzzper
Gereedschapsbeheer
OnderhoudNL
NOA
Carwise

close
De websites van TrackJack maken gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de websites stemt u in met het plaatsen van deze cookies. Meer info Sluit melding