Kies uw taal

bijtelling 2023 kilometerregistratie

Whitepaper Bijtelling 2023 gratis beschikbaar

Geschreven door Micha

Weet u al wat u volgend jaar gaat doen? Besluit u bijtelling te gaan betalen voor uw auto van de zaak? Of  kiest u ervoor om in tijden van inflatie juist uw kilometerregistratie bij te houden? Onze whitepaper helpt u op weg.

De whitepaper Bijtelling 2023 vertelt  alles over wat bijtelling is, welke ontwikkelingen er zijn én geeft mooie lees- en luistertips. Denk bijvoorbeeld aan de TrackJack Podcast met Heleen Elbert, de fiscaal jurist in Nederland als het gaat om mobiliteit en autobelasting. Leuk voor onderweg!

Download  de whitepaper


Kilometerregistratie  en bijtelling

Om bijtelling in 2023 te voorkomen, mag u  niet meer dan 500 kilometer privé rijden. En de Belastingdienst wil graag weten welke start- en stopadressen, kilometers en duur van de rit weten. En als u die allemaal handmatig moet bijhouden, dan bent u nog wel even bezig.

Het bijhouden van een kilometerregistratie maakt het leven een stuk makkelijker.   Een kilometerregistratiesysteem  houdt al uw ritten en kilometers automatisch bij en maakt het mogelijk om deze direct te downloaden in Excel, PDF of Audit file voor de Belastingdienst.  Dat bespaart u een hoop tijd en geld!

Partners

Keurmerk-rittenregistratie
VZR
ZZP-Nederland
Salesforce
Outsmart
Belastingdienst
Informer
MTC
Deutsche-telekom
Intermax
Carsys
ikwordzzper
Gereedschapsbeheer
OnderhoudNL
NOA
Carwise

close
De websites van TrackJack maken gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de websites stemt u in met het plaatsen van deze cookies. Meer info Sluit melding