Bestel nu » of Offerte aanvragen »
010 8200 190

Kies uw taal

auto wassen gps tracker

Was je auto niet op de heetste dagen

Geschreven door Micha

Nu de zon zo lekker op je auto staat te schijnen, zie je ieder vlekje  en blaadje op je auto nóg beter dan normaal. En dus willen we allemaal een schone auto. Maar let op: was je auto niet op de allerwarmste dagen.

De metalen platen waar je auto grotendeels van is gemaakt, houden heel veel warmte vast. Daardoor droogt het water heel snel op en krijg je dan die lelijke gedroogde druppels  op je lak.  Ook wasmiddelen drogen veel sneller in de auto, en ook daardoor krijg je sneller vlekken en strepen. En dat wilden we nou juist niet.

En de wasstraat?

Nu we in Nederland ook zuiniger met het water om moeten gaan, is het ook niet handig om enorme bakken water te gebruiken om je auto schoner te krijgen. Theo Heikamp van Dico Carwash vertelt: “Bij een beurt in de wasstraat wordt 350 tot 450 liter water gebruikt. Gemiddeld gaat het hierbij om 150 liter vers water.” Ook is het  voor het milieu beter om niet voor je huis te wassen. Bij wasstraten wordt namelijk grondwater gebruikt in plaats van zeewater. Ook wordt het afvalwater netjes gefilterd, en thuis loopt het gewoon in de put.

Vogelpoep. Dat willen we niet.

Vogelpoep is nooit leuk. Maar als het warm is, is het helemaal ellende. De zuren in de vogelpoep maken je lak bij hoge temperaturen namelijk nog sneller stuk. Dat resulteert in doffe plekken of zelfs beschadigde lak.  Houd dat dus goed in de gaten en verwijder het op tijd! Let dan wel weer op voor krassen en beschadigingen tijdens het poetsen.

GPS tracker voor de exacte locatie

En bent u er klaar voor om de auto te gaan wassen? Dan moet u wel weten  waar hij staat. De GPS tracker geeft u de locatie van de auto altijd weer via het online account en de app. Van de TrackJack smartphone app is de afgelopen maand nog een volledige nieuwe versie gelanceerd en is daarmee hét perfecte middel om uw auto te volgen en in de gaten te houden. Zo makkelijk kan het soms zijn.

Bron:  AutoRAI.nl

Partners

Keurmerk-rittenregistratie
VZR
ZZP-Nederland
Salesforce
Outsmart
Belastingdienst
Informer
MTC
Deutsche-telekom
Intermax
Carsys
ikwordzzper
Gereedschapsbeheer
OnderhoudNL
NOA
Carwise

close
De websites van TrackJack maken gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de websites stemt u in met het plaatsen van deze cookies. Meer info Sluit melding