Kies uw taal

vakantie gps tracker

Gaat u wel goed voorbereid op vakantie?

Geschreven door Micha

Ieder jaar komen honderden vakantiegangers weer thuis om daar een boete op hun deurmat te vinden. En dat drukt de pret natuurlijk behoorlijk. Let goed op onderstaande dingen om de vakantiepret wat langer vast te houden.

Telefoongebruik 

Het zal u niet verbazen, maar eigenlijk is het in ieder land verboden om je telefoon vast te houden terwijl je rijdt. Maar let op!  In  Frankrijk en Spanje is het zelfs verboden om te bellen met je headset op je hoofd. Bellen kan dan dus alleen alleen via uw bluetooth carkit.  Ook de adresgegevens van uw navigatie aanpassen wordt beboet. Voor de volledigheid:  in die landen mag je telefoon ook niet in een dashboardhouder zitten of zichtbaar voorin in de auto liggen.

In de auto met een slok op

Autorijden met alcohol op mag niet. Simpel.   In het buitenland is  dat ook zo. Onderstaand  de toegestane promillages in het bloed.

LandPromillage
Italië 0,0 promille 
Duitsland, Frankrijk, Griekenland, Italië, Portugal & Spanje0,5 promille 

De ANWB heeft de  volledige regelgeving  voor de verschillende Europese landen op een rijtje gezet. Wel zo handig.

Maximale snelheid op de weg

De maximumsnelheden binnen de meest bezochte Europese vakantielanden liggen bij elkaar in de buurt, maar bijgaand nog even het overzicht.

 Op de snelwegBuiten bebouwde komBinnen bebouwde kom
Duitsland130 km/uur70 of 100 km/uur30 of 50 km/uur
Frankrijk130 km/uur70, 80 of 90 km/uur50 km/uur
Spanje120 km/uur90 km/uur50 km/uur
Italië130 km/uur90 km/uur50 km/uur
Zwitserland120 km/uur80 km/uur50 km/uur


De GPS tracker in het buitenland

De GPS tracker  van TrackJack werkt  binnen alle landen van de Europese Unie. Én nog wat meer. In totaal zijn er wel 35 landen waar we garanderen dat uw GPS tracker in uw auto feilloos werkt en uw voertuig perfect kan volgen. En het mooiste is: u betaalt er helemaal niets extra voor. Geen hogere abonnementskosten, geen naheffingen of  opwaarderingskosten. Ideaal.

Partners

Deutsche-telekom
Keurmerk-rittenregistratie
VZR
Intermax
ikwordzzper
Belastingdienst
Informer
MTC
ZZP-Nederland
Salesforce
Carsys
Outsmart

close
De websites van TrackJack maken gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de websites stemt u in met het plaatsen van deze cookies. Meer info Sluit melding