Kies uw taal

De oplaadsnelweg laadt je elektrische auto op

Geschreven door Jim

Dat de toekomst niet per se de laadpaal  is, probeert een innovatief bedrijf uit Israël aan te tonen.  Want als het aan hen ligt, laden we in de toekomst niet meer op als we stilstaan maar gewoon als we aan het rijden zijn. Italië krijgt een testopstelling van een oplaadsnelweg van ongeveer een kilometer in de buurt van Milaan.

Deze  experimentele autobaan in Italië zal worden voorzien van een stukje ‘oplaadsnelweg’ waar speciale elektrische auto’s aan de hand van inductie kunnen opladen door simpelweg over de weg te rijden. De techniek is nog jong, maar  toont goed aan wat de toekomst zou kunnen worden.

Partners

Deutsche-telekom
Keurmerk-rittenregistratie
VZR
Intermax
ikwordzzper
Belastingdienst
Informer
MTC
ZZP-Nederland
Salesforce
Carsys
Outsmart

close
De websites van TrackJack maken gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de websites stemt u in met het plaatsen van deze cookies. Meer info Sluit melding