Kies uw taal

Bestelauto van het jaar rittenregistratie

Bestelauto van het Jaar 2022 bekend gemaakt

Geschreven door Micha

“En de winnaar is…” De Toyota Proace Electric is woensdag tijdens de Bestelauto Expo uitgeroepen tot ‘Bestelauto van het Jaar 2022’. Tijdens de Bestelauto Expo is deze volledig elektrische bedrijfswagen bekroond met de felbegeerde titel. De verkiezing is een initiatief van Automobiel Management, partner van TrackJack, en wordt elk jaar georganiseerd. 

Waar in 2021 de Opel Combo nog won, wist dit jaar de Toyota Proace Electric de eerste prijs binnen te slepen. De opvolgers zijn de Mercedes-Benz eSprinter en de Peugeot e-Expert.  Michael van Wijngaarden, redacteur bij Automobiel Management en juryvoorzitter zegt: “Als doorslaggevende aspecten gelden onder meer de zeer uitgebreide garantiebepalingen tot wel een miljoen kilometer en tot 15 jaar voor het accupakket, wat sterk bijdraagt aan de waardevastheid van de Proace Electric. Positief is verder het uitgebreide gamma dat de keuze biedt uit drie lengtes, waaronder een versie met dubbele cabine. Toyota toont zich verder innovatief met het aanbieden van kant-en-klare, speciale uitvoeringen die direct bij de dealer ‘uit de prijslijst’ besteld kunnen worden.”

Klanten helpen de omslag te maken met een professionele dealerorganisatie

In het juryrapport staat verder dat de Toyota Proace Electric heel goed scoort op meerdere belangrijke onderdelen, zoals: functionaliteit, brandstofkosten, comfort, rijeigenschappen en uitstraling. Ook wordt de professionele dealerorganisatie van Toyota genoemd die op de jury een zeer stabiele indruk maakt.

Edward Dijkhuizen, manager Toyota Professional: “Ondernemers twijfelen soms over de aanschaf van een batterij-elektrische bedrijfswagen maar dat is in dit geval absoluut niet nodig. De Proace Electric is uiterst praktisch en voldoet aan alle eisen van de moderne ondernemer. Belangrijk hierbij is de dealerorganisatie; klanten helpen de omslag te maken, daar draait het bij ons om.”

 Jan Christiaan Koenders, Managing Director van Toyota importeur Louwman & Parqui: “We zijn echt supertrots dat de Proace Electric de harten van de jury heeft weten te veroveren”. 

Rittenregistratie bestelwagen

Of u nu een elektrische bestelwagen heeft of een op fossiele brandstof, is het voor de zakelijke rijder heel belangrijk om een sluitende rittenregistratie bij te houden. In veel gevallen wordt dat nog gedaan met een schriftje, waar we afgelopen week al over schreven. De oplossing die u veel tijd en moeite bespaart, én tot wel 14% brandstofbesparing kan opleveren, is een ritregistratiesysteem van TrackJack. Kies voor de PRO Fiscaal 2 als u ook fiscus proof aan de slag wilt met uw km registratie.

Partners

Deutsche-telekom
Keurmerk-rittenregistratie
VZR
Intermax
ikwordzzper
Belastingdienst
Informer
MTC
ZZP-Nederland
Salesforce
Carsys
Outsmart

close
De websites van TrackJack maken gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de websites stemt u in met het plaatsen van deze cookies. Meer info Sluit melding