Kies uw taal

gps tracker boot van het jaar

Verkiezing Boot van het Jaar 2021 van start

2021 belooft gelukkig weer een mooi jaar te worden  in de watersportbranche. Een van de dingen waar we naar uit kunnen kijken is  de ‘Boot van het Jaar verkiezing’. En  voordrachten voor de Boot van het Jaar kunnen vanaf nu worden aangemeld via de verkiezingswebsite.

De Hiswa te Water organisatie heeft het initiatief gestart om  de ‘Boot van het Jaar  verkiezing’ te organiseren. Na de vernieuwde opzet van de verkiezing van vorig jaar, is de nieuwe editie wederom iets verfijnd. Er is namelijk een splitsing gemaakt tussen de motorboot- én een zeilboot-verkiezing. Op deze manier komen duidelijk verschillende soorten boten in aanmerking voor de prijzen.

De categorieën waarvoor kan worden voorgedragen zijn:

  • Zeilboot Innovatie Award
  •  Motorboot Innovatie Award
  • Start-up Award
  •  Oeuvre Award
  •  Gadget Award.

Aanmeldingen en criteria zijn te vinden via de website: www.bootvanhetjaar.nu. De inschrijving voor de Boot van het Jaar 2021 verkiezing sluit op 31 juli 2021. De jury die de uiteindelijke beslissing gaat nemen, bestaat uit vertegenwoordigers van gerenommeerde watersportmedia, aangevuld met enkele technisch deskundigen.

GPS tracker  boot

TrackJack biedt met haar TrackJack OTM een ideale boot GPS tracker. Het systeem maakt het mogelijk om op afstand een oogje in het zeil te houden, en meldingen te ontvangen bij  diefstal, sabotage, verlaten van een zone én  uiteraard zicht op de locaties van het vaartuig. 

Bron: BootAanBoot.nl

Partners

Deutsche-telekom
Keurmerk-rittenregistratie
VZR
Intermax
ikwordzzper
Belastingdienst
Informer
MTC
ZZP-Nederland
Salesforce
Carsys
Outsmart

close
De websites van TrackJack maken gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de websites stemt u in met het plaatsen van deze cookies. Meer info Sluit melding