Kies uw taal

Rob vindt eigen camper terug

Arnhemmer Rob Praat heeft zijn gestolen camper na enkele dagen teruggevonden. Vorige week werd zijn voertuig brutaal meegenomen. Rob plaatst een foto van de camper op Facebook, die ruim 1700 keer werd gedeeld.

 

Zoektocht

Rob kreeg verschillende tips doorgestuurd: de camper zou in Uden gesignaleerd zijn. Rob vertrok samen met buurman Ruud en lieten bij een tankstation een foto zien van de gestolen camper. De medewerkster herkende de camper van Facebook, wat nog maar eens aangeeft dat iedereen er betrokken mee bezig was. Rob en Ruud gingen verder met de zoektocht: ‘’We wilden onze zoektocht net staken, al rijdend op een rotonde. Ik zeg, kom Ruud nog 1 straat, we zijn er nu toch! En ja hoor, in de verte zagen we de camper, die overgeschilderd was, met een beige streep,” aldus Rob.

 

Track & Trace

Waar de camper precies is gevonden wordt in het kader van het onderzoek niet verteld. De camper is inmiddels door de politie in beslag genomen en gaat na het sporenonderzoek weer terug naar de rechtmatige eigenaar: Rob. Wat hij er dan mee gaat doen? ‘’De camper wordt getrakteerd op een track- en trace systeem. En een andere buurman, een houtspecialist, gaat de 508 zo mooi maken, dat niemand hem nog durft te stelen. Voor alle avonturiers is hij dan vanaf mei weer te huur voor 85 euro per dag.”

Partners

Deutsche-telekom
Keurmerk-rittenregistratie
VZR
Intermax
ikwordzzper
Belastingdienst
Informer
MTC
ZZP-Nederland

close
De websites van TrackJack maken gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de websites stemt u in met het plaatsen van deze cookies. Meer info Sluit melding