Kies uw taal

Runball Rally TrackJack_2

Runball Rally volgen met TrackJack

Op 27 mei starten 95 Sport Cars in Antwerpen die hun weg maken van het ene controlepunt naar het andere, aangevuld met een indrukwekkend overzicht van openbaren en privé evenementen in de beste locaties en hotels. Deze rally vindt plaatst in de meest opwindende steden van Europa met exclusieve feestjes. De Runball Rally start in Antwerpen en gaat door Luxemburg, Milaan, Monaco, Barcelona en finished in Ibiza op 1 juni 2017.

Elke sportcar is voorzien van het GPS track en trace systeem van TrackJack zodat thuisblijvers de rally uitstekend kunnen volgen. Rijders, familie en vrienden krijgen een unieke link met wachtwoord waarop de locatie van alle Sport Cars  is te zien.

Meer info over het event op: www.runballrally.com

Ook een evenement?
Heeft u een groot evenement op de planning en wilt u gebruik maken GPS trackers? Laat het ons weten! Neem telefonisch contact op met onze marketingafdeling, te bereiken via t: 010-8200190.

Partners

Deutsche-telekom
Keurmerk-rittenregistratie
VZR
Intermax
ikwordzzper
Belastingdienst
Informer
MTC
ZZP-Nederland
Salesforce
Carsys
Outsmart

close
De websites van TrackJack maken gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de websites stemt u in met het plaatsen van deze cookies. Meer info Sluit melding