Kies uw taal

TrackJack-Informer-Linkedin

InformerOnline en TrackJack presenteren samenwerking

Bergschenhoek, 9 mei 2017

Software ontwikkelaars Informer en TrackJack hebben onlangs de handen ineen geslagen. Het doel van de samenwerking is om dankzij een koppeling tussen de twee systemen de kilometerregistratie en declaratie voor ondernemers sterk te vereenvoudigen én professionaliseren.

Slimme Kilometerregistratie

TrackJack is ontwikkelaar van slimme kilometerregistratie. Veel ondernemers gebruiken een privé-auto voor zakelijke doeleinden of hebben een zakelijke auto. Zij worden door de Belastingdienst verplicht een sluitende kilometerregistratie te voeren. De praktijk leert dat veel ondernemers hier moeite mee hebben en zichzelf soms zelfs te kort doen. TrackJack installeert een klein kastje in het voertuig om vervolgens middels een abonnement continue alle ritten te registreren. De ondernemer bekijkt de ritten online of via een mobiele app en kan wijzigingen doorvoeren zoals het aanpassen van het karakter van een rit of het plaatsen van een opmerking. “Het voeren van een handmatige kilometerregistratie kost circa 4 uur per maand, vergt een hoge mate van discipline en de kans op fouten is aanwezig. TrackJack neemt de kilometerregistratie volledig uit handen.” aldus  Sander de Potter, CEO van TrackJack Europe. 

Veiligheid voorop

Zowel InformerOnline als TrackJack hebben voor hun online product een veiligheidskeurmerk gekregen. InformerOnline is houder van het Keurmerk Zeker-OnLine en TrackJack is gecertificeerd met het Keurmerk RitregistratieSystemen. Dankzij de keurmerken bewijzen beide systemen dat ze voldoen aan de eisen van de Belastingdienst. “De Belastingdienst eist van ondernemers dat zij zowel een degelijke boekhouding, als een sluitende kilometerregistratie voeren. Een Keurmerk dat door de Belastingdienst wordt onderschreven geeft dan een belangrijk signaal af aan de ondernemer,” aldus Remco Frühauf, CEO van Informer.

Boekhouding sneller en eenvoudiger

InformerOnline is blij met de koppeling. “Ondernemers hoeven niet meer handmatig kilometers en ritten bij te houden op papier of in Excel. Het automatisch registreren van kilometers bespaart niet alleen flink wat tijd, er worden ook veel minder fouten gemaakt met de kilometers. Daarnaast hebben we een functie toegevoegd waarmee je in één keer de geregistreerde uren kunt declareren naar je boekhouding. Ritten registreren en declareren zijn dankzij de koppeling met TrackJack dus weer een stuk sneller en eenvoudiger geworden. En dát is waar het bij Informer om draait!”  

Gebruik maken van de koppeling? 

Maakt u gebruik van InformerOnline en TrackJack en wilt u deze aan elkaar koppelen?  Lees hier hoe u dit doet.
Klanten van InformerOnline ontvangen een exclusieve korting van 23% bij bestelling van de TrackJack PRO Fiscaal All-in.

Partners

Deutsche-telekom
Keurmerk-rittenregistratie
VZR
Intermax
ikwordzzper
Belastingdienst
Informer
MTC
ZZP-Nederland
Salesforce
Carsys
Outsmart

close
De websites van TrackJack maken gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de websites stemt u in met het plaatsen van deze cookies. Meer info Sluit melding