Kies uw taal

Alphabet is beste Leasemaatschappij 2016/2017

Alphabet is beste Leasemaatschappij 2016/2017

Voor de tweede keer op rij is Alphabet Lease door zakelijke rijders verkozen tot de Beste Leasemaatschappij in de categorie grote leasemaatschappijen. Wagenplan komt als beste uit de verkiezing in de categorie middelgrote en kleine leasemaatschappijen. Ruim 5.000 leaserijders hebben deelgenomen aan de verkiezing.

Op 6 december zijn de resultaten bekend gemaakt van de Berijdersverkiezing “Beste Leasemaatschappij 2016/2017” tijdens het VZR Lease Event 2016. De 1e plek werd ingenomen door Alphabet. Business Lease is dit jaar op de tweede plaats geëindigd, gevolgd door ALD Automotive op de derde plaats.

In de categorie middelgroot/klein is WagenPlan weer als winnaar uit de bus gekomen. Van Mossel Leasing is tweede geworden en DirectLease neemt net als vorige jaar de derde plaats in.

Leasemaatschappijen scoren een 8,3 gemiddeld

‘’Dit is de zesde editie van ons onderzoek. Wij zien positieve ontwikkelingen door de jaren heen. De Net Promoter Score (NPS) is ook dit jaar weer gestegen. Wij hebben vastgesteld dat de leasebranche een NPS heeft van 33. Daarnaast zien we dat het gemiddelde rapportcijfer gestabiliseerd is, op een hoog niveau met een 8,3. Dit zijn goede resultaten van de leasemaatschappijen, onze berijders zijn over het algemeen tevreden.” Aldus Voorzitter Jan van Delft.

Onderzoek geeft schat aan informatie

Dit jaar hebben ruim 5.000 leaserijders de vragenlijst ingevuld. Onderzoeksbureau Tevreden.nl, dat gespecialiseerd is in tevredenheidsmetingen heeft de resultaten verzameld. De tevredenheid is in kaart gebracht aan de hand van verschillende onderdelen: Communicatie en informatie, Contractuele aspecten, Onderhoud en Schade en pech. Tevens is de Net Promoter Score wederom als Key Performance Indicator meegenomen. Het onderdeel Wagenparkbeheerders is dit jaar een nieuw onderdeel. Zij geven hun meningen over de verschillende leasemaatschappijen in het uitgebreide TOL-rapport (Tevredenheid Over Leasemaatschappijen). Dit rapport is bij VZR opvraagbaar en geeft een schat aan informatie.

Partners

Deutsche-telekom
Keurmerk-rittenregistratie
VZR
Intermax
ikwordzzper
Belastingdienst
Informer
MTC
ZZP-Nederland

close
De websites van TrackJack maken gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de websites stemt u in met het plaatsen van deze cookies. Meer info Sluit melding