Wilt u iemand introduceren?

Kent u iemand die TrackJack goed zou kunnen gebruiken?

Heeft u een relatie of kent u iemand die de diensten van TrackJack goed zou kunnen gebruiken om de kans op diefstal te verkleinen, het betalen van bijtelling te voorkomen of meer inzicht in het wagenpark te geven? Dan hebben wij een interessante aanbieding voor u! 

In ruil voor de bedrijfsnaam en contactpersoon kunt u een  jaar lang Green Driving voor al uw voertuigen verdienen!

rittenregistratie betaalbaar en voorzien van keurmerk

green driving inzicht in rijgedrag

U krijgt er Green Driving voor terug!

Maak echt verschil met  Green Driving.  De mogelijkheid om de duurzaamheid van uw wagens niet alleen inzichtelijk te maken, maar er nu ook op te handelen!  Uw bestuurders nemen het tegen elkaar op, maar ook tegen tienduizenden gebruikers van de TrackJack rittenregistratiesystemen.

Niet alleen speelt de koolstofvoetafdruk (CO2 footprint) van uw wagenpark een steeds grotere rol in opdrachten en aanbestedingen, ook biedt het u meer zicht op het gebruik van uw wagens.

Leer meer over Green Driving

Wilt u iemand aanmelden?

Reageer op de mail van uw account manager en vermeld de bedrijfsnaam en de naam van de contactpersoon. Als uw referentie klant wordt dan nemen wij contact met u op om Green Driving te activeren.

Ook kunt u met ons bellen via   010-8200190.

Neem contact op met Michelle van TrackJack

TrackJack PRO FISCAAL 2
bestel nu direct online

De TrackJack PRO Fiscaal 2 is volledig Fiscus proof, de best betaalbare GPS oplossing op de markt en neemt u alle zorgen uit handen. En u krijgt 10 jaar garantie!

Bestel nu online

Onze rittenregistratie in 30 seconden

Schaffenburg

succesverhaal trackjack schaffenburg

“Vroeger betaalde iedereen gewoon bijtelling in de privéwagens. Een collega had al TrackJack en die heeft het intern aangeraden. Maar daarnaast is het ideaal voor onze planning." Inmiddels rijden er 20 voertuigen met het ritttenregistratiesysteem van TrackJack.

Expert Nederland

Expert gps tracker in Bestelauto

Jeroen van Dongen, eigenaar van 3 Expert-winkels gebruikt de rittenregistratie van TrackJack. "Het systeem is reuzehandig voor iedereen die een stap vooruit wil in service. Dat is de reden waarom we hierin hebben geïnvesteerd. Liever dit dan in een reclamefolder."

Partners

Keurmerk-rittenregistratie
VZR
ZZP-Nederland
Salesforce
Outsmart
Belastingdienst
Informer
MTC
Deutsche-telekom
Intermax
Carsys
ikwordzzper
Gereedschapsbeheer
OnderhoudNL
NOA
Carwise

close