Kies uw taal

Werking

Voor als u echt alles wilt weten.

Online account en app

Via een gebruiksvriendelijk online account en smartphone app bekijkt, beheert en downloadt u alle gegevens.  Omdat u in de cloud werkt  kunt u vanaf elke locatie met internetverbinding inloggen en gegevens bekijken.

Kilometerregistratie app - online en app

Standaard Europese dekking

Elk product werkt standaard in héél Europa. De TrackJack Endurance heeft zelfs wereldwijde dekking. Als een voertuig/object buiten Nederland komt registreert het systeem automatisch verder en zonder bijkomende kosten door de ingebouwde roaming SIM-kaart.

Installatie

Een professionele installatie is van essentieel belang voor het juist functioneren van het systeem.  Laat de installatie daarom verzorgen door  één van  onze ervaren monteurs.  Wij komen op een door u gewenste locatie in Nederland langs en verzorgen de installatie zorgvuldig voor een vast laag tarief per inbouw.

Handleidingen

Alles makkelijk in één overzicht.  Download de gewenste handleiding voor  uw GPS tracker of ritregistratiesysteem, of download de Inbouwvoorschriften.

Bekijk onze demo video's

In onze video’s geven we u een korte rondleiding in het online account van TrackJack. Per functionaliteit laten we zien hoe het in de praktijk werkt en welke mogelijkheden u heeft.

Partners

Keurmerk-rittenregistratie
VZR
ZZP-Nederland
Salesforce
Outsmart
Belastingdienst
Informer
MTC
Deutsche-telekom
Intermax
Carsys
ikwordzzper
Gereedschapsbeheer
OnderhoudNL
NOA
Carwise

close
De websites van TrackJack maken gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de websites stemt u in met het plaatsen van deze cookies. Meer info Sluit melding