Bestel nu » of Offerte aanvragen »
010 8200 190

Kies uw taal

Stage HBO Developer/Informatica

Ben jij op zoek naar een stage waar je meer vrijheid hebt in je werk en directe invloed hebt op het eindproduct? In ons kleine team van developers draai je direct aan de knoppen waar ruim 60.000 GPS track en trace systemen direct beter van worden. En geen talloze opdrachtgevers en projectmanagers aan je bureau, want de opdrachtgever dat zijn we zelf.

Jouw stage als student Developer/Informatica

Samen met onze Front-end Developer, en Back-end Developers ben je verantwoordelijk voor ontwikkeling, beheer en technische vraagstukken van al onze track & trace producten. Zo heb je dus niet alleen te maken met software, maar ook met hardware.

Als team krijgen jullie alle vrijheid én verantwoordelijkheid om het product up-to-date te houden en stappen te zetten voor de toekomst. We staan open voor frisse ideeën op het gebied van performance optimalisatie en gebruiksvriendelijkheid, van design tot en met ontwikkeling en testen. Zo kun je helpen bij klantvragen die bij de klantenservice terecht komen, weet je de juiste vragen te stellen aan de hosting, hardware en simkaart leveranciers en zet je de beste oplossing vervolgens moeiteloos om in code.

Als developer houd jij je voornamelijk bezig met

 • software development
 • security en performance optimalisatie
 • ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten en producten
 • ondersteuning van klantenservice bij technische vraagstukken

Onze technology stack

 • .NET Framework, .NET Core
 • GIT
 • Docker, Helm, Kubernetes
 • Azure DevOps

Wat bieden wij

Wij bieden je een technisch inhoudelijke stage in een ambitieuze omgeving waarin je samenwerkt in een klein en hecht team met alle collega’s van marketing, sales, klantenservice en directie. Daarnaast bieden we jou:

 • Veel verantwoordelijkheid, vrijheid en ruimte voor eigen ideeën.
 • Werken in een klein, gezellig team waar je jezelf kunt zijn.
 • Een inspirerende werkomgeving in Bergschenhoek.
 • Informele sfeer met “Friet op vrijdag” en gezellige borrels.

Over TrackJack

Bij TrackJack werk je aan verdieping en specialisatie binnen een klein developmentteam. Je hebt de mogelijkheid om direct invloed uit te oefenen op de productoptimalisatie. Ons kantoor in Bergschenhoek biedt een inspirerende werkomgeving met 15 collega’s in development, sales, marketing en klantenservice. Woon je in binnen een straal van 50 kilometer van Bergschenhoek en spreek je Nederlands? Dan nodigen we je graag uit om te solliciteren!

Meer weten of direct solliciteren?

Stuur je CV en motivatie naar hr@trackjack.nl ter attentie van Annemarie Spilker. Liever bellen voor een kennismaking? Bel naar 010 8200 190.

TrackJack Europe – Bouw mee aan de toekomst van GPS-oplossingen!

Partners

Keurmerk-rittenregistratie
VZR
ZZP-Nederland
Salesforce
Outsmart
Belastingdienst
Informer
MTC
Deutsche-telekom
Intermax
Carsys
ikwordzzper
Gereedschapsbeheer
OnderhoudNL
NOA
Carwise

close
De websites van TrackJack maken gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de websites stemt u in met het plaatsen van deze cookies. Meer info Sluit melding