Bestel nu » of Offerte aanvragen »
010 8200 190

Kies uw taal

We willen de klant gewoon helpen

101bhv rittenregistratiesysteemOp 24-jarige leeftijd is Rick Boelens  bij wijze van toeval de wereld van bedrijfshulpverlening (BHV) ingerold. Vanaf de zolderkamer zette hij 101BHV.nl op, waarbij externe instructeurs de trainingen gaven en Rick zelf voor planning, sales en certificering zorgde.  Acht jaar later is 101BHV.nl al eens benoemd tot beste opleider van Nederland, rijden er bussen met eigen instructeurs door het land en verwachten ze de komende tijd nog flinke groei.

“We willen de eerste hulpverlener kennis, vaardigheden én vertrouwen geven om direct eerste hulp te verlenen”, zegt Rick. En dat lijkt te lukken.  Het begon klein. “Ik was handig met websites en kwam via via in contact met BHV. Vanuit daar is mijn passie ontstaan om mensen een veilige omgeving te kunnen bieden. Vooral dat ze dat zelf kunnen doen is mooi,” vertelt Rick.

“In de loop van de jaren kwam er een kantoor bij met een eigen trainingscentrum. De afdeling Planning & Relatiebeheer zorgt voor de eerste contact met de klant en plannen alle trainingen in. De eigen gecertificeerde instructeurs van 101BHV.nl wonen verspreid door het land waardoor wij een landelijke dekking hebben. De instructeurs rijden in eigen bussen die met alle benodigde trainingsmaterialen naar de klant toe gaan. Denk daarbij aan reanimatiepoppen, blusmiddelen en meer.”

Veiligheid aanbieden

Wanneer een werkgever besluit om het personeel veiligheid te willen bieden, kan 101BHV.nl een BHV cursus op locatie of in een trainingscentrum aanbieden. Hierbij wordt spoedeisende hulp behandeld, flauwvallen, reanimeren, wat te doen bij een hartstilstand tot aan de stabiele zijligging aan toe. Maar ook brand. Want wat is veilig om te doen in welke situatie?

Een BHV cursus op een cursuslocatie bij 101BHV
“We kennen allemaal het voorbeeld van een pannetje vet blussen met water wel”

De cursussen combineren de theorie en de praktijk. En om die reden voorziet het bedrijf inmiddels ook in de verkoop van aanverwante producten, zoals blusdekens en AED apparaten, die uit eigen voorraad worden geleverd.

En aangezien zekerheid een heel grote rol speelt, hoort onderhoud en service aan blusmiddelen ook tot het pakket van diensten van 101BHV.nl. Als laatste wordt de advies-tak ook steeds belangrijker. Denk daarbij aan het opstellen van risico inventarisatie (RI&E) en ontruimingsplattegronden.

De medewerkers ontlasten

De instructeurs rijden door heel Nederland in Fiat Doblo’s. Fijne wagens met alle ruimte voor de benodigde materialen. En omdat Rick zijn medewerkers vooral wil ontlasten, kwam er een rittenregistratiesysteem in. “Ik wil niet dat de bestuurders zich zorgen moeten maken over het bijhouden van kilometers en adressen. Daar zijn veel efficiëntere oplossingen voor.” En om die reden zit er vanaf dag één een GPS ritregistratie in. Het is dan volledig geregeld als de Belastingdienst om de kilometeradministratie vraagt, het is ideaal om te hebben bij diefstal én geeft meer inzicht.

De toekomst

Ondanks dat 101BHV.nl inmiddels een prachtig bedrijf is, is de reis er naartoe misschien wel mooier dan het doel, deelt Rick. “We hebben in 2015 de prijs voor ‘Beste opleider – klein’ in de categorie Arbo & veiligheid gewonnen. Dat was echt een teken dat we de goede kant op gingen.” En om die reden moet het bedrijf voor het einde van het jaar weer 20 procent gegroeid zijn.

“Het systeem en de app zijn erg gebruiksvriendelijk.
In de toekomst wordt ieder voertuig zeker van TrackJack voorzien.”

Soms bellen cursisten ons nog op over reanimatie of een kleine brand. “Dan horen wij dat ze hebben kunnen handelen tijdens een inzet, dat ze het vertrouwen hebben en wisten wat ze moeten doen. Daar doen wij het dagelijks voor!”

TrackJack & 101BHV.nl

101BHV.nl maakt gebruik van de TrackJack PRO Fiscaal. Hét GPS ritregistratiesysteem met keurmerk voor de Belastingdienst. Hiermee zijn alle ritten inzichtelijk en betaal je niet meer dan noodzakelijk.

Meer over sluitende ritregistratie

Sluitende rittenregistratie met TrackJack

Groenfra - met Green Driving

black box groenfra trackjack

In een wereld waarin het klimaat steeds meer impact maakt, speelt groenvoorziening een steeds grotere rol. “Heb je afval of heb je grondstof?” Groenfra wil de rittenregistratie eenvoudig bij de Belastingdienst kunnen aanleveren. Efficiënter en op duurzaamheid gericht werken volgde snel.

EuroRijn XL Logistics

blackbox eurorijn trackjack

De bestuurders die containers voor EuroRijn bezoeken, moeten zo min mogelijk worden belast. Dat was de reden om met sluitende rittenregistratie te starten. "Waarom zouden we tientallen euro’s per maand betalen voor iets dat ook voor veel minder kan?” aldus de Supply Director.

Partners

Keurmerk-rittenregistratie
VZR
ZZP-Nederland
Salesforce
Outsmart
Belastingdienst
Informer
MTC
Deutsche-telekom
Intermax
Carsys
ikwordzzper
Gereedschapsbeheer
OnderhoudNL
NOA
Carwise

close