Bestel nu » of Offerte aanvragen »
010 8200 190

Kies uw taal

Veilig, vertrouwd en duurzaam

Midden in een wereldwijde discussie over CO2 uitstoot, opwarming van de aarde en circulariteit zijn er grote ontwikkelingen op het gebied van koudemiddel verwerking. In een snel veranderende wereld is de koelsector er maar druk mee. Duurzame oplossingen, complexe wetgeving, transport  van gevaarlijke goederen, regelgeving over opslag en uiteindelijk het koudemiddel regenereren voor hergebruik. Een enorm complex proces dat A-Gas van A tot Z beheerst.

Het mooiste? Het Europese hart van A-Gas klopt in Eygelshoven, een plaatsje met 8.400 inwoners, in de gemeente Kerkrade.

Jori Hamers is Operationeel Manager Benelux bij A-Gas, de wereldwijde marktleider op het gebied van levering, inname van afval koudemiddelen en het circulair verwerken van dit koudemiddel.

Agas online ritregistratie

Eygelshoven als centrale punt in Europa

Jori Hamers is Operationeel Manager Benelux bij A-Gas, de wereldwijde marktleider op het gebied van levering, inname van afval koudemiddelen en het circulair verwerken van dit koudemiddel. Het bedrijf bestaat al 30 jaar. Onder andere vanwege de snel groeiende vraag en de Brexit, startte het bedrijf 3,5 jaar geleden een locatie in Eygelshoven. Op dat moment nog maar met vier man op de loonlijst. Inmiddels werken er meer dan 50 medewerkers en staat de fabriek op het punt om de capaciteit te verdubbelen. “Het hoofdkantoor zit in Bristol (UK), maar door de Brexit is er een hoop veranderd. Hier in Eygelshoven zijn we nu het centrale punt voor Europa als het om koudemiddel verwerking gaat,” aldus Jori.

agas succesverhaal trackjack

A-Gas heeft een servicedienst genaamd “Rapid Recovery”. Deze dienst treedt op als partner voor koeltechnische bedrijven en voorziet in een unieke service waarbij installaties snel, efficiënt en tegen lage kostprijs worden ontdaan van koudemiddel. Naast het ontdoen verzorgen ze ook het afvallen van de installaties. Alle logistiek, cilinders, arbeid, werkrapportages en het afvoer van het koudemiddel wordt door A-Gas geregeld. Volgens drie normen, vertelt Jori: “veilig, vertrouwd en duurzaam tegen lage kosten”

“We zijn een one stop shop voor alles dat met koudemiddel te maken heeft,” gaat Jori verder. “Service en ontzorgen is voor ons het allerbelangrijkst. Een offerte ligt vaak in 1,5 tot 2 uur bij de klant. En alles erna wordt volledig door onze engineers geregeld.”

“Verkoop van koudemiddel is niet uniek. Onze service is uniek.”

Verklaring uitsluitend zakelijk gebruik bestelauto voor de buitendienst

Rapid Recovery op locatie in Nederland

“Onze engineers rijden door de gehele Benelux en hebben een UZGB verklaring getekend. Dat betekent dat ze enkel zakelijk gebruik mogen maken van de werkbus.”

“Ik vind het erg prettig om te weten dat iedereen op tijd op de weg zit, niemand te laat is en onze klanten kunnen worden geüpdatet als er vragen over aankomsttijden zijn. Tevens hebben we soms te maken met calamiteiten – we kunnen dan direct zien waar de dichtst bij zijnde engineer is. We kunnen dan snel schakelen,” gaat Jori verder.

“Van de zes monteurs die TrackJack in hun voertuig kregen, waren er twee die er nogal moeite mee hadden. De engineers zien inmiddels de toegevoegde waarde van het systeem in. Ze gebruiken dit voor de uren administratie. Voor ons als werkgever is het ideaal om de (reis)kosten aan het juiste project te alloceren.“

“Het schrijven van kilometers in een boekje of Excel is tijdrovend en foutgevoelig.
Deze online ritregistratie maakt het leven van iedereen een stuk gemakkelijker”


CO2 uitstoot en zero emissie zones

Het is niet gek dat duurzaamheid een hot topic is voor een organisatie die de branche helpt om zo duurzaam mogelijk met grondstoffen om te gaan. Sterker nog, de wereldwijde groep heeft als doel om in 2035 al CO2 neutraal te zijn. De stap naar een elektrische Vito-bus wordt op het moment van schrijven geregeld en moet ook het personeel bewust maken van de invloed die ze zelf hebben. Jori: “Het begint bij bewustwording. Tevens zullen we door veranderende wetgeving, zero emissie zones en de publieke opinie ook sneller over moeten naar elektrisch rijden”.

Keuze voor een kilometerregistratiesysteem

Jori geeft ons inzicht in de zoektocht naar een GPS tracker. “Ik had meerdere bedrijven gecontacteerd. De reden waarom wij kozen voor TrackJack heeft voor een groot deel te maken met ‘mensen doen zaken met mensen, en niet met bedrijven’. Daarmee bedoel ik dat ik snel reactie kreeg, er op een correcte manier antwoord op de vragen werd gegeven en mijn wensen konden worden ingevuld”. De klantenservice bij TrackJack maakt het verschil voor A-Gas. “Ze hielpen me met het aanmaken van bestuurders en alles dat redelijkerwijs kan mag worden verwacht.”

In het gesprek met Jori Hamers kwam ook Green Driving van TrackJack ter sprake, een uitbreiding op de ritregistratie waarbij niet alleen rijgedrag van bestuurders wordt vergeleken, maar ook de CO2 uitstoot inzichtelijk wordt gemaakt. “Daar gaan we uiteraard direct mee aan de slag. Het past perfect bij waar A-Gas voor staat: Veilig, vertrouwd en duurzaam.

TrackJack & A-GAS

A-Gas maakt gebruik van de TrackJack PRO Fiscaal Green Driving om haar voertuigen te monitoren, CO₂-uitstoot in de gaten te houden en ritregistratie bij te houden.

Meer over Green Driving

Digitale ritregistratie met de PRO Fiscaal 2

Vastgoed Service

succeserhaal vastgoed service

“Toen we afgelopen jaar werden benaderd om mee te doen in een pilot over CO2 reductie en duurzamer werken, kwam TrackJack om de hoek met Green Driving. Een mooie uitbreiding op de bestaande ritregistratie waarbij onze bestuurders op rijgedrag worden beoordeeld.

Vacansoleil

vacansoleil kilometerregistratiesysteem

Vacansoleil heeft door heel Europa campings met eigen accommodaties. Om de hoogste kwaliteit en hygiëne te kunnen garanderen, worden de tenten na iedere zomer afgebroken en netjes opgeborgen. Op de drukste momenten rijden er 27 voertuigen om het allemaal geregeld te krijgen.

Partners

Keurmerk-rittenregistratie
VZR
ZZP-Nederland
Salesforce
Outsmart
Belastingdienst
Informer
MTC
Deutsche-telekom
Intermax
Carsys
ikwordzzper
Gereedschapsbeheer
OnderhoudNL
NOA
Carwise

close
De websites van TrackJack maken gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de websites stemt u in met het plaatsen van deze cookies. Meer info Sluit melding