Bestel nu » of Offerte aanvragen »
010 8200 190

Kies uw taal

Van partytent tot Portugal

ritregistratie zanger kafkeHet eerste toneel dat Kevin Verhoeven betrad, was wel een heel klein toneel. Het was een bar in de favoriete kroeg van hem en zijn 3 vaste vrienden. Maar wie had durven dromen dat hun grootste hits nog geen 5 jaar later meer dan 50 miljoen streams en views zouden krijgen?

“Het begon eigenlijk allemaal als een grap,” vertelt Miel van de Water, manager van Zanger Kafke. Nadat Kevin op een beschonken avond zijn zangtalent weer eens op een bar in Drunen tentoon had gesteld, werd samen met Miel, Jordy en Hugo besloten dat ze een nummer zouden gaan uitbrengen. In 2017 kwam de eerste single ‘Onze dag’ uit en daar volgde een klein bijbaantje uit. “Af en toe hadden we een optreden, en dat was vooral heel leuk.”

Springen

Maar de vriendengroep was verre van klaar. In 2018 kwam de derde single uit, Springen, en dat werd een echte hit. Van de ene op de andere dag waren er optredens door heel Nederland en België. Van Groningen tot Leuven konden mensen op festivals en optredens genieten en zoals de naam van de grootste hit al zegt: springen. En zelfs Portugal, Spanje en Mallorca werden aangedaan.

“We hebben veel meer platen te maken en veel meer tours te doen”

En wie denkt dat het inmiddels nog een bijbaan is, heeft het mis. “We konden op gegeven moment allemaal stoppen met werk en met de studie. En omdat we alles met z’n vieren doen, zijn we nergens van afhankelijk.

Er is geen externe geluidsman, management of label. Alles doen we met de groep. Van boekingen, geluid, tourmanagement en het maken van de muziek. We hebben zelfs we een eigen event gedaan waarbij de 013 in Tilburg tot de nok was uitverkocht. Daar komt mogelijk nog wel een vervolg op.

Tot corona de kop opstak, was het één groot feest. Toch kon die minder mooie tijd wel goed worden gebruikt. Zo heeft Kevin de nodige zanglessen genomen. “We konden gelukkig de draad snel weer oppakken. De teller staat dit jaar al op 100 optredens. En er zijn nog veel meer plannen. We hebben veel meer platen te maken en veel meer tours te doen.”

“Zanger Kafke staat inmiddels als een huis”

Van logistiek tot ritregistratie

En omdat er steeds meer optredens kwamen, moesten de heren en alle spullen wel eenvoudig van en naar alle locaties worden gebracht. Die taak mocht eerst door een oude Volkswagen Sharan worden volbracht.  Gelukkig waren de logistieke dienstverlener Kivits Drunen en exclusieve autodealer Van Hooff zo sympathiek dat ze een prachtige bus wilden sponsoren.

“Voor die oude Sharan hield ik handmatig alle ritten bij in een Excel-bestand. Toen we de nieuwe bus kregen, zijn we direct gegaan voor een sluitende rittenregistratie.” Er is toen een ritregistratiesysteem van TrackJack ingebouwd, dat iedere kilometer inmiddels vastlegt.

En dat zijn er nogal wat. Op de drukste dagen vertrekken we om 16:00 uur, hebben drie optredens op een dag en zijn om 04:00 uur weer terug in Brabant. Maar de vriendengroep klaagt niet. Zanger Kafke staat als een huis en het is genieten met volle teugen.

TrackJack & ZANGER KAFKE

De bus waar Zanger Kafke stad en land mee afreist is voorzien van de TrackJack PRO Fiscaal 2. Het digitale ritregistratiesysteem voorzien van Keurmerk Ritregistratiesystemen. Volledig fiscusproof en altijd up-to-date.

Meer over ritregistratie

Sluitende ritregistratie voor alle ritten

Piguillet Groep

piguillet gps tracker

De oorsprong van de Piguillet Groep zit in het coaten en reinigen van luchtbehandelinginstallaties. Woorden als verduurzamen, energiebesparing en hoger rendement komen al snel naar voren. “En met de GPS trackers in de bussen kunnen we perfect bijschakelen”

Autoveiling.nl

klantverhaal autoinspectie

Autoveiling.nl moest het platform worden waar RDW-erkende bedrijven grote aantallen auto’s die uit de lease komen, konden inkopen aan de hand van een veiling. “Met de GPS tracker aan boord genieten weten we altijd waar een collega zich bevindt."

Partners

Keurmerk-rittenregistratie
VZR
ZZP-Nederland
Salesforce
Outsmart
Belastingdienst
Informer
MTC
Deutsche-telekom
Intermax
Carsys
ikwordzzper
Gereedschapsbeheer
OnderhoudNL
NOA
Carwise

close
De websites van TrackJack maken gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de websites stemt u in met het plaatsen van deze cookies. Meer info Sluit melding