Bestel nu » of Offerte aanvragen »
010 8200 190

Kies uw taal

Succesverhaal MSO en TrackJack

MSO. TrackJack en OutSmartBarry van der Zon is operationeel directeur van MSO, leverancier van diensten zoals reparatie, service, onderhoud, garantieafhandeling en installatie van alle mogelijke ICT apparatuur. Een sterke onafhankelijke partij, die al meer dan 35 jaar bestaat, bedient een internationaal scala aan klanten en lost alles op dat voorzien is van een stekker of IP-adres.

De klant van MSO is in bijna alle gevallen een reseller of fabrikant. De klanten van die resellers of fabrikanten variëren van MKB’er, accountskantoor, organisaties in de vitale beroepen tot multinational in alle denkbare branches. Slechts uitzonderlijk is er een 1 op 1 relatie.

“We zijn heel belangrijk wanneer ICT een essentieel proces is van een organisatie. Dit kan gaan over een kassaterminal op de Kalverstraat, een laptop op kantoor of bij een thuisgebruiker, een grote server of storageomgeving of een smartphone van een heel belangrijke vertegenwoordiger.” Het bedrijf werkt graag ‘in de schaduw’ van haar klanten om de eindklant zo goed mogelijk te kunnen bedienen.

Om de brede service die we bieden te kunnen garanderen, heeft het personeel accreditaties van organisaties zoals Lenovo en HP, en wordt de verdere training klant specifiek ingericht. Omdat het veelal gaat om hardware ouderhoud (van high-end server storage, infrastructuur tot aan laptops en desktop) nemen veel opdrachtgevers SLA’s af. En dan vooral gestuurd door hoe groot de impact op het bedrijfsproces is.

Koppeling met OutSmart

Om alle eigen processen en planning goed te laten verlopen, maakt MSO gebruik van OutSmart. Deze softwareoplossing maakt het mogelijk om personeel, opdrachten en werkbonnen in te plannen. De keuze voor OutSmart was makkelijk.

“Toen we afscheid moesten gaan nemen van het door onszelf ontwikkelde legacy-systeem, sprong de service van OutSmart er met kop en schouder bovenuit. “Voor een specifiek project wilden we in enkele dagen live zijn voor een spoedklus aan onze kant. Met Gijs Mekking van OutSmart aan het roer daar is het een fraai stukje vakwerk geworden”.

“OutSmart heeft zich bewezen. Het is heel erg flexibel.”

 

Bedrijfsplanning gekoppeld met TrackJack

Om de service zo snel en efficiënt mogelijk te kunnen plannen en beheren, is OutSmart een ideale oplossing. Echter ontbrak het nog aan live inzichten in alle mensen op de weg. Om dit te krijgen, is iedere wagen van het rittenregistratiesysteem van de TrackJack PRO Fiscaal voorzien. Alle bestuurders rijden in een gloednieuwe Mercedes Citan, maar Barry kijkt er op zijn eigen manier naar. “Het kastje zelf doet er niet toe. We moeten weten waar de mensen zijn zodat onze planning zo goed mogelijk kan werken. De integratie tussen TrackJack en Outsmart ontlast onze servicedesk daarbij.”

“We hebben 28 mensen die zich buiten bezig houden met incident afhandelingen. Vanuit de app van OutSmart kunnen we in ieder geval zien wanneer iemand een opdracht accepteert en afrondt en dan krijgen we een locatie te zien van de Smartphone van de engineer. Maar met TrackJack hebben we iedere minuut een locatie op het planbord en dus totale grip op het proces.”

“Het heeft een enorme functionele toegevoegde waarde.
En dat is alleen maar meer geworden door de integratie.”

Personeel en de blackbox

De blackbox van TrackJack maakt het mogelijk om een sluitende rittenregistratie bij te houden voor de bestuurders. Op deze manier kan het worden ingezet als de Belastingdienst vraagt om een verantwoording van de kilometers. “De engineers kunnen het gewoon zelf gebruiken, maar dat hoeft natuurlijk niet.” Aldus Barry. Alle bestuurders hebben een eigen account gekregen, waarmee ze hun eigen voertuig en ritten kunnen beheren.

“Ik kijk zelf verder niet naar de auto’s op de kaart.” zegt Barry. “Alleen bij spoed, dan moeten we direct weten wie er in de buurt is.”

 

Meer weten over OutSmart, TrackJack of MSO?

Wilt u meer weten wat OutSmart en de koppeling met TrackJack voor u kan betekenen? Of MSO voor uw bedrijfsprocessen? Neem dan contact met ons op.

J. de Jonge Group

succesverhaal jdejonge

J. de Jonge BV is de optimale partner op het gebied van machinebouw, nieuwbouw, onderhoud en renovatie van totaalsystemen voor vloeistoffen en gassen tussen carriers en installaties. En J. de Jonge gebruikt TrackJack voor haar Nederlandse en Belgische wagenpark.

De Kabath vastgoedbeheer bv

voertuigvolgsystemen bij De Kabath

De Kabath vastgoedbeheer bv is gespecialiseerd in het beheer van tijdelijk leegstaand vastgoed door heel Nederland. En alle ritten van de personenwagens die er worden gemaakt, worden automatisch vastgelegd door de GPS voertuigvolgsystemen van TrackJack.

Partners

Keurmerk-rittenregistratie
VZR
ZZP-Nederland
Salesforce
Outsmart
Belastingdienst
Informer
MTC
Deutsche-telekom
Intermax
Carsys
ikwordzzper
Gereedschapsbeheer
OnderhoudNL
NOA
Carwise

close
De websites van TrackJack maken gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de websites stemt u in met het plaatsen van deze cookies. Meer info Sluit melding