Bestel nu » of Offerte aanvragen »
010 8200 190

Kies uw taal

Succesverhaal J de Jonge BV en TrackJack

succesverhaal jdejongeDe Next Gen Connectors, noemt  J. de Jonge BV zichzelf. De optimale partner op het gebied van machinebouw, nieuwbouw, onderhoud en renovatie van totaalsystemen voor vloeistoffen en gassen tussen carriers en (tankterminal) installaties. Ze verbinden de complete keten van diensten aan elkaar. En voor zowel de Nederlandse als de Belgische tak van J. de Jonge is het volledige wagenpark verbonden met kantoor door de GPS tracker van TrackJack.

Het bedrijf dat oorspronkelijk ontstond door de ontwikkeling van laadarmen die olie en vloeistoffen uit schepen kon tanken, is inmiddels een full service leverancier. Naast de laadarmen worden er pompen, onderhoud, tankopslag, constructie en volledige service op locatie geleverd. Dit alles wordt aangestuurd vanuit  Vlaardingen.

“We kunnen er veel informatie uithalen als het nodig is”


“We groeien. Gaan steeds verder. We gaan inmiddels richting de 700 medewerkers.”
aldus de office coördinator bij J de Jonge BV. De kilometerregistratie beheren van de 67 voertuigen die inmiddels allemaal met TrackJack zijn voorzien, ligt volledig bij deze afdeling.

“Het zijn vaak de heel praktische zaken waar we echt veel aan hebben. Omdat iedere bestuurder zelf kan inloggen op zijn of haar account, kunnen ze zelf in de gaten houden of er niet meer dan 500 kilometer privé wordt gereden. Dat doen we dus vooral met het oog op de bijtelling en Belastingdienst. Tegelijkertijd is het heel handig als we willen weten waar een auto is geweest, als er bijvoorbeeld schade is gereden of een probleem op locatie is.”

jdejonge ritregistratie

Ritregistratie voor het personeel

J de Jonge BV heeft een overeenkomst met Ford. Dat houdt in dat alle wagens, voor zowel projectleiders, werkvoorbereiders, verkoop- en kantoorpersoneel dat vervoer nodig heeft in een Ford rijdt. “Het zijn vooral de projectleiders waarvoor we de rittenregistratie bij moeten bijhouden.” aldus de front-office.

“Het loopt allemaal en doet exact wat het moet doen.
We kunnen er veel informatie uithalen als het nodig is, dus dat is perfect.”

 

Klantenservice en de planning

Omdat er zoveel auto’s met TrackJack rondrijden, is er geregeld contact met de klantenservice of de planning. “Die handelen altijd snel bij vragen, en ik word altijd aardig en goed te woord gestaan”. Dit kan gaan over het aanpassen van een kenteken en kilometerstand, verlengen van de service of het toelichten van iets dat niet helemaal duidelijk is.


Benieuwd wat de rittenregistratie van TrackJack voor uw projectleiders of organisatie kan betekenen? Of meer weten over het verhaal van  J de Jonge BV? Neem dan contact met ons op.

De Kabath vastgoedbeheer

voertuigvolgsystemen bij De Kabath

De Kabath vastgoedbeheer bv is gespecialiseerd in het beheer van tijdelijk leegstaand vastgoed door heel Nederland. En alle ritten van de personenwagens die er worden gemaakt, worden automatisch vastgelegd door de GPS voertuigvolgsystemen van TrackJack.

Ter Harmsel

Ter Harmsel en TrackJack kilometerregistratie

Ter Harmsel, een begrip in Overijssel, gebruikt de TrackJack PRO Fiscaal voornamelijk voor de Belastingdienst. Daarnaast wordt er weleens gevraagd om een verantwoording van een factuur. Met de rapportages tonen ze precies aan hoe laat een monteur op locatie is aangekomen en is vertrokken.

Partners

Keurmerk-rittenregistratie
VZR
ZZP-Nederland
Salesforce
Outsmart
Belastingdienst
Informer
MTC
Deutsche-telekom
Intermax
Carsys
ikwordzzper
Gereedschapsbeheer
OnderhoudNL
NOA
Carwise

close
De websites van TrackJack maken gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de websites stemt u in met het plaatsen van deze cookies. Meer info Sluit melding