Bestel nu » of Offerte aanvragen »
010 8200 190

Kies uw taal

Private label

Een online portal volledig in de huisstijl van uw organisatie

Met TrackJack heeft u de mogelijkheid om een extra dienst in uw assortiment op te nemen doordat u het online account  van TrackJack als Private label  kunt gebruiken. Dit betekent dat u geen investering hoeft te maken in de ontwikkeling en productie van een Track en Trace oplossing; u gebruikt hiervoor de software van TrackJack, maar dan in uw eigen huisstijl.

Online software in uw eigen huisstijl

Onze unieke private label   module geeft u de mogelijkheid om hardware- en softwarematig een product te voeren die geheel in uw eigen huisstijl is vorm gegeven. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden, maar u moet wel aan een aantal voorwaarden voldoen om gebruik te kunnen maken van de white label mogelijkheid. Wilt u weten of u hiervoor in aanmerking komt? Neem dan contact met ons op.

Variabelen in eigen huisstijl

  • Uw eigen logo in de online omgeving
  • De kleurstellingen
  • Toevoegen van bedrijfsafbeeldingen
  • Naam van het device
  • Een eventuele selectie van functionaliteiten

Software TrackJack Europe

De software van TrackJack staat bekend om de gebruiksvriendelijkheid in combinatie met een uniek design en hoogwaardige kwaliteit. Doordat wij beschikken over interne ontwikkelaars voor zowel de software als het webdesign kunnen wij de private label module perfect passend maken voor uw organisatie.

Hardware in uw eigen huisstijl

Zelfs op de hardware zitten variabele onderdelen. Zo kunt u ervoor kiezen om dit zonder logo te laten produceren, of juist met uw eigen bedrijfslogo er in gedrukt. Wilt u meer informatie over de private label  mogelijkheid en wilt u weten of dit aansluit bij uw wensen? Neem dan contact met ons op.

 

Partners

Keurmerk-rittenregistratie
VZR
ZZP-Nederland
Salesforce
Outsmart
Belastingdienst
Informer
MTC
Deutsche-telekom
Intermax
Carsys
ikwordzzper
Gereedschapsbeheer
OnderhoudNL
NOA
Carwise

close
De websites van TrackJack maken gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de websites stemt u in met het plaatsen van deze cookies. Meer info Sluit melding