Bestel nu » of Offerte aanvragen »
010 8200 190

Kies uw taal

Kwaliteit zodra je bij ons over de drempel stapt

Al bijna 150 jaar een begrip in de automotive

In 1872 begon de familie Potgieter in Stadskanaal een smederij. Vanuit deze eerste onderneming zijn ze meegegroeid met de opmars van automobiliteit. Eerst als dealer van DAF, toen van Volvo en sinds 15 jaar onafhankelijk autobedrijf aangesloten bij Bosch Car Service.

Marcel Groenestein is bedrijfsleider bij Autobedrijf Potgieter. Het bedrijf, gevestigd in Stadskanaal in Groningen, gelooft in kwaliteit: “Bosch is de belangrijkste leverancier van onderdelen in de auto-industrie en verzorgt ook de opleiding van onze monteurs.”

Als Bosch Car Center gebruiken ze uiteraard ook Bosch kwaliteitsonderdelen. Marcel: “Ik heb altijd bij dealerbedrijven gewerkt. Vijf jaar geleden heb ik de overstap gemaakt. We doen hier de ondersteuning voor alle merken en hebben per merk of groep (Volkswagen/Audi, Toyota, PSA en Volvo) 1 gespecialiseerde monteur. Daarnaast doen we ook veel revisiewerk van versnellingsbakken.”

Wagenparken en ritregistratie

bosch car center gps tracker

Het team van Potgieter weet precies hoe het moet

In 2017 is William Potgieter, de eigenaar, begonnen met TrackJack. “Het was een prijstechnisch erg goed aanbod. We bieden het aan onze zakelijke klanten aan, en hebben een aantal vaste wagenparken die volledig zijn voorzien met het ritregistratiesysteem”, zegt Marcel.

“Omdat we verkoop van auto’s doen én onderhoud, hebben we goed en langdurig contact met onze klanten. Op het moment dat het een zakelijke auto betreft, is rittenregistratie altijd perfect om te benoemen. We bouwen het dan uiteraard ook netjes in.”

Omdat er 10 jaar garantie op een PRO Fiscaal 2 zit, worden de ritregistratiesystemen ook vaak overgebouwd naar andere voertuigen. “Als een auto wordt vervangen, verzorgen we de overbouw natuurlijk ook.”

“Het werkt gewoon”

rittenregistratiesysteem potgieter

Service en ervaring

Alle monteurs die Autobedrijf Potgieter in dienst heeft, hebben zo’n 15 jaar ervaring of zelfs meer. Die weten precies hoe een inbouw moet. “Of het inbouw of overbouw is, ik heb er nog nooit een klacht over gehad. Het werkt gewoon”, aldus Marcel.

“We hebben één keer gehad dat het unieke kaartje van de TrackJack niet te vinden was. Toen hebben we dat met de klantenservice in enkele minuten opgelost.“

“Een klant weet wel dat hij kwaliteit krijgt als hij naar ons komt.”

Bosch Car Service

Bosch heeft landelijke afspraken met leasemaatschappijen. Daar komt altijd een mooie hoeveelheid werk uit.

Daarnaast is het fijn om met goed materiaal te werken. “Een klant merkt niets van goede uitleesapparatuur van Bosch, maar weet wel dat hij kwaliteit krijgt als hij naar ons komt.”

potgieter ritregistratie

TrackJack en Potgieter

Het team van Bosch Car Service Potgieter gebruikt de PRO Fiscaal voor veel van haar klanten.

  • Sluitende ritregistratie conform de fiscus
  • Altijd inzicht in de locaties van de vloot
  • Eventueel over te bouwen als u wisselt van voertuig
  • 10 jaar garantie op uw PRO Fiscaal 2

Meer over de PRO Fiscaal 2

De ritregistratie van TrackJack

Ínternational Flex Job

International Flex Job & TrackJack

Geen branche moet zo flexibel kunnen bewegen als de uitzendbranche. Elke dag veranderen er dingen in de planning, komen er opdrachten bij en worden er huisvestigingsvragen gesteld. Het is voor Koen Bakker, fleet manager bij International Flex Job, de orde van de dag.

Profile Tyrecenter Nooteboom

GPS tracker voor Profile

Wie denkt aan een bandenwissel, denkt aan Profile Tyrecenter. Bandenspanning en -profiel zijn bij trucks en materieel van groot belang op de weg. Profile heeft inmiddels tien ritregistratiesystemen op de kaart. “Ik gebruik het voor service, nooit voor controle”

Partners

Keurmerk-rittenregistratie
VZR
ZZP-Nederland
Salesforce
Outsmart
Belastingdienst
Informer
MTC
Deutsche-telekom
Intermax
Carsys
ikwordzzper
Gereedschapsbeheer
OnderhoudNL
NOA
Carwise

close