Kies uw taal

Onze klanten aan het woord

Wij zijn trots op onze klanten en geven hen graag het woord.  In onderstaande video’s vertellen verschillende klanten, van groot tot klein, over het gebruik van TrackJack.  Bent u zelf gebruiker van TrackJack en wilt  u ook uw ervaring delen? Stuur dan een e-mail naar onze marketingafdeling.

Prior Personeelsdiensten

Rittenregistratie voor Prior Personeelsdiensten

Prior Personeelsdiensten, is specialist in vooral technische dienstverlening vanuit Middelburg. Na een succesvolle test van het eerste systeem in december 2019, werden in 2020 nog 11 voertuigen voorzien van de Pro Fiscaal voor de rittenregistratie.

Uitzendbureau Veldwerk

Bekijk de video
Klantverhalen Veldwerk - TrackJack

Veldwerk Uitzendbureau is al meer dan 10 jaar actief in de regio Zuid-Holland. Het gebruik van TrackJack in 71 voertuigen zorgt voor een efficiënte planning, inzicht in het wagenpark en een sluitende rittenadministratie voor de Belastingdienst.

Hoveniersbedrijf Tuin Zorg

Bekijk de video
KLantverhalen-Tuinzorg

Hoveniersbedrijf Tuin Zorg heeft twee medewerkers in dienst waarbij TrackJack zorgt voor een sluitende rittenregistratie voor de Belastingdienst. Het beheer hiervan ligt bij Tuin Zorg, medewerkers worden hier volledig in ontzorgd.

Klijn Infra

Bekijk de video
KLantverhalen-Klijn-Infra-TrackJack

Klijn Infra B.V. is een aannemersbedrijf in grond-, weg- en waterwerken. TrackJack wordt gebruikt voor de planning, fiscale rittenregistratie en voor 7 machines ter nacalculatie van de draaiuren. Wat zorgt voor een aanzienlijke tijdsbeparing.

Organisatie Antes

Bekijk de video
Klantervaring TrackJack Antes

Antes is specialist in psychiatrie en bij verslaving. Logistiek manager Johan Groeneveld vertelt over het gebruik van TrackJack voor 150 bestuurders in 64 voertuigen. Voor de planning, fiscale rittenregistratie en inzicht in actuele kilometerstanden.

Partners

Deutsche-telekom
Keurmerk-rittenregistratie
VZR
Intermax
ikwordzzper
Belastingdienst
Informer
MTC
ZZP-Nederland

close
De websites van TrackJack maken gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de websites stemt u in met het plaatsen van deze cookies. Meer info Sluit melding