Bestel nu » of Offerte aanvragen »
010 8200 190

Kies uw taal

Succesverhaal Visser Aquamotive & TrackJack

Boot GPS Tracker Visser AquamotiveVisser Aquamotive staat gelijk aan persoonlijk contact en een heel hoog serviceniveau. Dit maakt het voor klanten wel heel makkelijk om alles uit handen te geven.
De verkoop en installatie van een GPS tracker in allerlei soorten boten is dan ook in goede handen bij deze watersportspecialist met al meer dan 30 jaar ervaring in de branche.


Visser Aquamotive bestaat inmiddels zo’n 6 jaar. Ed Visser wilde na 30 jaar ervaring in de watersportwereld voor zichzelf beginnen. Om die reden begon hij zijn eenmanszaak, voorzien van een eigen werkplaats. Toch is Ed hier vaker niet dan wel. “Ik help mijn klanten door heel Nederland, en ook over de grens. Ik krijg vaak simpelweg een berichtje dat de boot uit het water kan worden gehaald, onderhoud nodig heeft of de stalling in mag. En dat is dan al voldoende. Vanaf daar regel ik alles.” Aldus Ed visser.

“Ik krijg vaak simpelweg een berichtje dat de boot uit het water kan, onderhoud nodig heeft of de stalling in mag. En dat is  voldoende.”

Het totaalpakket

Onderhoud, stalling, techniek; Visser Aquamotive biedt het totale pakket. De focus hierbij ligt op de luxe pleziervaart. Denk daarbij aan jachten, tenders en sportboten van 5 tot 20 meter. “Voor sommige mensen is een tender van 20.000 euro heel veel geld. En andere mensen wisselen iedere drie jaar van boot van een half miljoen. Ik help ze allemaal even netjes.” En door de beperkte kosten van de gps boot tracker kan het in alle soorten boten.
“Voor de inbouw van de TrackJack OTM neem ik mijn tijd. Hij moet goed worden weggewerkt en je wilt ‘m niet zien zitten. In sommige gevallen voeg ik er nog een extra contactslot aan toe, voor aanvullende veiligheid van de boot.”

gps tracker boot Visser aquamotive boottracker aquamotive gps boot tracker visser

Stilstand is achteruit gaan

Ed noemt als laatste dat moderne techniek ook in watersport een steeds belangrijkere rol gaat spelen. “Ik investeer tijd en geld in middelen om met de tijd mee te gaan, want alles is inmiddels computergestuurd. Stil blijven staan is achteruit gaan” zegt Ed.

“En een TrackJack zit er mooi tussenin. De klant kan makkelijk met de app zijn boot in de gaten houden en krijgt meldingen als er iets aan de hand is.”

 

Wilt u meer weten over de GPS tracker die Visser Aquamotive aanbiedt? Lees er meer over op onze  GPS Tracker boot  pagina.

Langweerder Sloep

GPS Tracker boot - langweerder sloep

Via de GPS trackers in de boten wordt continu een oogje in het zeil gehouden. Het scherm staat heel de dag aan. “We kunnen ingrijpen als sloepen te ver weg gaan, of zodra we zien dat ze het niet gaan redden om op tijd terug te komen."De verhuurvloot bestaat nu uit 25 sloepen.

KoffiePartners

Kilometerregistratie TrackJack voor KoffiePartners

Het belangrijkste voor KoffiePartners, met inmiddels 16 actieve TrackJack's, is kilometerregistratie voor de fiscus. "Toch is het handig dat de track & trace mogelijkheden er gewoon bij zitten. Als een klant belt om te vragen wanneer een monteur aankomt, kan ik een reële inschatting geven.”

Partners

Keurmerk-rittenregistratie
VZR
ZZP-Nederland
Salesforce
Outsmart
Belastingdienst
Informer
MTC
Deutsche-telekom
Intermax
Carsys
ikwordzzper
Gereedschapsbeheer
OnderhoudNL
NOA
Carwise

close
De websites van TrackJack maken gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de websites stemt u in met het plaatsen van deze cookies. Meer info Sluit melding