Bestel nu » of Offerte aanvragen »
010 8200 190

Kies uw taal

Succesverhaal: Van Mourik Bouw & TrackJack

vanmourik ritregistratie Van Mourik Bouw specialiseert zich in utiliteitsbouw, restauratie / high end bouw door heel Nederland. Al sinds 2018 maken ze gebruik van track en trace systemen, toentertijd voor het volgen van de aanhangers. In de afgelopen twee jaar is het gehele wagenpark van 18 voertuigen inmiddels uitgerust met rittenregistratiesystemen.

Joline van Haarlem is als directiesecretaresse verantwoordelijk voor de vloot bij Van Mourik Bouw. Zo beheert mevrouw Van Haarlem de rittenregistratie en maakt maandelijks rapporten. “Alle medewerkers hebben getekend om per jaar maximaal 500 km privé te mogen rijden, en met de rittenregistratie willen we ze handmatig kilometers schrijven uit handen nemen.”

 “Met TrackJack willen we de werknemers ontlasten, maar daarnaast gebruiken we het systeem ook om te kijken of iemand al onderweg is.”

 

“We voelen ons totaal geen nummertje”

 

Jullie denken met ons mee

Joline is de enige die de rittenregistratie bij Van Mourik Bouw beheert. “We hebben ervoor gekozen dat de werknemers geen gebruik hoeven te maken van de app en dus zelf geen dingen aan kunnen passen. Mocht er iets aangepast moeten worden, bijvoorbeeld de kilometerstand, dan geven ze het aan mij door. Onze ervaring met TrackJack is altijd goed. Het fijne van jullie is dat er altijd met ons wordt meegedacht; dat is een van jullie sterke punten. We voelen ons totaal geen nummertje.”

Tankbeurten, kilometers en CO2-uitstoot

Van Mourik Bouw werkt hard aan het verbeteren van het kwaliteits- en milieumanagementsysteem en voldoen aan de ISO 9001 en 14001 certificering.
“Momenteel zijn we bezig met het vernieuwen van ons wagenpark. Ieder kwartaal analyseren we op basis van tankbeurten en gereden kilometers de cijfers van de gemiddelde CO2-uitstoot per voertuig. We hebben een aantal oude bussen, die de gemiddelde CO2-uitstoot omhoog brengen.
Om de cijfers omlaag te brengen, komen er binnenkort nieuwe bussen in de plaats voor de oudere bussen. Maar om het verbruik nog verder naar beneden te drukken, zou een functie als Green Driving interessant zijn” aldus Van Mourik, die daarmee doelt op de implementatie van Green Driving waar TrackJack mee bezig is.
Dit maakt het mogelijk om niet alleen de rittenregistratie van bestuurders bij te houden, maar ook rijgedrag inzichtelijk te maken.

Zou u ook graag ontlast willen worden in het bijhouden van de rittenregistratie?
We vertellen u graag over de mogelijkheden en helpen u graag op weg.

TD Meijel

TD Meijel GPS tracker TrackJack

TD Meijel gebruikt TrackJack vooral voor GPS tracking, niet zozeer voor de fiscus. “Aan de hand van de app of site zie ik niet alleen de hele dag waar alle wagens zijn, maar kan ik ook controleren of ze wel genoeg rust hebben gepakt. Het liefst zie ik 12 uur rust bij m’n chauffeurs.”

Plaza Jagershoef

Plaza Jagershoef gebruikt TrackJack voor kilometerregistratie en gps tracking

Bezorgen van warm eten is een hot topic in 2020. Bij Plaza Jagershoef rijden er drie auto’s met TrackJack PRO Fiscaal en ‘Live volgen’ in de regio Eindhoven, gericht om alle friet en snacks zo warm en lekker mogelijk bij de klanten te krijgen. "De hoogste kwaliteit staat voorop."

Partners

Keurmerk-rittenregistratie
VZR
ZZP-Nederland
Salesforce
Outsmart
Belastingdienst
Informer
MTC
Deutsche-telekom
Intermax
Carsys
ikwordzzper
Gereedschapsbeheer
OnderhoudNL
NOA
Carwise

close
De websites van TrackJack maken gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de websites stemt u in met het plaatsen van deze cookies. Meer info Sluit melding