Bestel nu » of Offerte aanvragen »
010 8200 190

Kies uw taal

Ter Harmsel: dé leverancier van badkamers, installatie en zoveel meer

Ter Harmsel en TrackJack kilometerregistratieTer Harmsel Sanitair & Installatietechniek is een begrip in Overijssel. Van origine is Ter Harmsel dé leverancier van badkamers en de bijbehorende installatie, maar doet inmiddels veel meer dan dat. Riolering, dakbedekking, warmtepompen, zonnepanelen, airconditioning, vloerverwarming en meer. En sinds 2019 is het volledige wagenpark voorzien van het kilometerregistratiesysteem van TrackJack.

Sylvia Bolhuis is onder andere verantwoordelijk voor het wagenpark dat inmiddels 25 wagens telt. Daaronder valt bijvoorbeeld het plannen van onderhoud, APK’s, afspraken met bestickering én de geautomatiseerde rittenregistratie van TrackJack.

Sylvia heeft het wagenparkbeheer overgenomen van een collega, die een andere functie heeft gekregen. “Ik moest kort wennen aan hoe het systeem werkt, maar dat is altijd met alles dat nieuw is. Nu werkt het heel prettig, en alles wijst voor zich.”

“Het systeem werkt erg gebruiksvriendelijk. Het wijst voor zich.”

 

Kilometerregistratiesysteem voor de Belastingdienst. En meer.

Ter Harmsel gebruikt de TrackJack PRO Fiscaal met drie redenen. De voornaamste reden is de fiscus. “We willen een sluitende rittenregistratie aan kunnen leveren aan de Belastingdienst wanneer ze er om vragen.” Daarnaast heeft het installatiebedrijf ook een storingsdienst die in de avond, nacht en in de weekenden actief is. Met de TrackJack kan het karakter van ritten eenvoudig worden aangepast. “Want de nachtelijke ritten zijn misschien wel buiten normale werktijden, ze hebben natuurlijk geen privé-karakter.” De derde reden waarvoor het ritregistratiesysteem wordt gebruikt, is om vragen van klanten goed te kunnen beantwoorden. Soms wordt er weleens gevraagd om een verantwoording van een factuur. En met de rapportages kunnen we precies aantonen hoe laat een monteur op locatie is aangekomen, en weer is vertrokken.

Sylvia is verder erg tevreden met de service van TrackJack. “Ik kan altijd bellen. Het duurt nooit lang en wordt goed geholpen. Door de meekijkcode (Red: in verband met de AVG-wetgeving) kan de klantenservice tijdelijk in mijn account meekijken en waar nodig aanpassingen doen of me op weg helpen.“

Geen privégebruik van de voertuigen

ter harmsel gps tracker

De bestuurders bij Ter Harmsel hebben allemaal een eigen voertuig en verklaring geen privégebruik getekend. Om die reden wordt er geen gebruik gemaakt van bestuurdersidentificatie of privéknoppen.

Wel wordt er gekeken naar de mogelijkheden om de data uit het systeem te koppelen aan een interne data-oplossing. Op die manier kunnen reiskosten en werktijden automatisch worden gekoppeld aan het facturatiesysteem.

Zodra dit allemaal werkt, vertellen we daar graag meer over.

Langweerder Sloep

GPS Tracker boot - langweerder sloep

Via de GPS trackers in de boten wordt continu een oogje in het zeil gehouden. Het scherm staat heel de dag aan. “We kunnen ingrijpen als sloepen te ver weg gaan, of zodra we zien dat ze het niet gaan redden om op tijd terug te komen."De verhuurvloot bestaat nu uit 25 sloepen.

KoffiePartners

Kilometerregistratie TrackJack voor KoffiePartners

Het belangrijkste voor KoffiePartners, met inmiddels 16 actieve TrackJack's, is kilometerregistratie voor de fiscus. "Toch is het handig dat de track & trace mogelijkheden er gewoon bij zitten. Als een klant belt om te vragen wanneer een monteur aankomt, kan ik een reële inschatting geven.”

Op de hoogte blijven?

Met onze mailings ontvangt u alleen informatie die voor u relevant is.

Houd me op de hoogte.

Blijf op de hoogte van TrackJack!

Partners

Keurmerk-rittenregistratie
VZR
ZZP-Nederland
Salesforce
Outsmart
Belastingdienst
Informer
MTC
Deutsche-telekom
Intermax
Carsys
ikwordzzper
Gereedschapsbeheer
OnderhoudNL
NOA
Carwise

close
De websites van TrackJack maken gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de websites stemt u in met het plaatsen van deze cookies. Meer info Sluit melding