Kies uw taal

Klantverhaal: TD Meijel & TrackJack

TD Meijel GPS tracker TrackJackToen Leon Timmermans in 2014 zijn Mercedes Sprinter inruilde voor twee kleinere bestelauto’s, was er een nieuw bedrijfsmodel ontstaan. Met kleinere bussen door heel Europa service leveren. Tegen een scherpere prijs dan je met groot vervoer zou kunnen doen.

Via een lokaal inbouwcenter kwam mijnheer Timmermans op de GPS tracker van TrackJack. “Het was niet duur, makkelijk in gebruik en geen langlopende contracten. Ik ben niet van de abonnementen”.

Op dit moment rijden er 10 auto’s door heel Europa. Van Italië en Roemenië tot Portugal of Zweden. Maar ook een ritje naar Amsterdam zit er soms gewoon nog bij.

“Ik ben niet van de abonnementen”

TD Meijel gebruikt de TrackJack vooral voor GPS tracking, niet zozeer voor de fiscus. Leon: “Aan de hand van de app of site zie ik niet alleen de hele dag waar alle wagens zijn, maar kan ik ook controleren of ze wel genoeg rust hebben gepakt. Er moet geslapen worden. En ik vind 8 uur het minimum. Het liefst zie ik 12 uur rust bij m’n chauffeurs.”
“In sommige gevallen vraagt een klant waar de levering is, of meer inzicht in de ritten die we in rekening brengen. Dan stuur ik een screenshot van de app, of een Excel met de ritregistratie. Onbedoeld gebruik ik het heel veel.“

Het is voorgekomen dat een auto defect is, ook in het buitenland. “Het is dan perfect om iemand op te sporen”.  Omdat TD Meijel ook in minder bekende regio’s rijdt, wordt een bestuurder ook nog wel eens telefonisch genavigeerd. “Bewegwijzering is niet overal te vinden in Roemenië, en dan kan ik ze aan de hand van de gps tracker op weg helpen.”

De smartphone van meneer Timmermans weet inmiddels ook welke app hij moet voorstellen als de telefoon wordt gepakt. Na Nu.nl en Google wordt de TrackJack app altijd voorgesteld. “Soms kijk ik ook wel eens in de nacht waar ze zijn”.

“Het is echt goud waard”


Naast TrackJack gebruikt Leon zijn eigen dieselregistratie met tankpassen, houdt hij de kilometerstand nauwlettend in de gaten, om zo een compleet beeld van de vloot te houden.

“Chapeau” eindigt Leon. “Ik ben er goed tevreden over. Het is echt goud waard”

 

Meer weten over de manier waarop TD Meijel zijn track en trace systeem inzet, en hoe we dit ook voor u zouden kunnen inzetten?  Neem dan contact met ons op.

Autopalet

autopalet en trackjack

Lease, shortlease, wagenparkbeheer, auto's importeren, ritregistratiesystemen, mobiliteitspassen: Autopalet heeft het allemaal. "Zodra de auto niet voor privédoeleinden gebruikt mag worden, weet de klant vaak ook al dat er ritregistratie nodig is. En zo niet, dan weten wij het voor ze."

Van Mourik Bouw

vanmourik ritregistratie

"Alle medewerkers hebben getekend om per jaar maximaal 500 km privé te mogen rijden, en met de rittenregistratie willen we ze handmatig kilometers schrijven uit handen nemen." Van Mourik Bouw vertelt over hun ruime ervaring met de TrackJack PRO Fiscaal.

Partners

Keurmerk-rittenregistratie
VZR
ZZP-Nederland
Salesforce
Outsmart
Belastingdienst
Informer
MTC
Deutsche-telekom
Intermax
Carsys
ikwordzzper
Gereedschapsbeheer
OnderhoudNL
NOA
Carwise

close
De websites van TrackJack maken gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de websites stemt u in met het plaatsen van deze cookies. Meer info Sluit melding