Bestel nu » of Offerte aanvragen »
010 8200 190

Kies uw taal

Succesverhaal: Prior Personeelsdiensten & TrackJack

Rittenregistratie voor Prior Personeelsdiensten

Ons marketingteam zocht deze week contact met Corella van Wijnen van Prior Personeelsdiensten, specialist in vooral technische dienstverlening vanuit Middelburg.

Mevrouw van Wijnen beheert het wagenpark voor de hele Prior groep en is sinds december 2019 enthousiaste gebruiker van TrackJack. Vanwege slechte ervaringen met de leverancier van haar vorige rittenregistratiesysteem, begon eind 2019 de zoektocht naar een nieuw systeem voor de rittenregistratie. Na een succesvolle test van het eerste systeem in december 2019, werden in maart 2020 vijf andere auto’s voorzien van een TrackJack.

Eenvoudige rittenregistratie

Van Wijnen is enthousiast over de werking en het gemak van TrackJack. Iedere maandagochtend start zij de computer op en ziet de rittenregistratie van alle voertuigen in haar mailbox dankzij de ingestelde periodieke rapporten die automatisch gemaild worden. Van Wijnen: “Je moet ontzorgd worden en dat is wat jullie programma doet.”

“Het is een verademing om met jullie systeem te werken

Niet alleen wordt TrackJack binnen Prior Personeelsdiensten gebruikt voor de fiscale rittenregistratie. Ook voor een periodieke snelheidscontrole en GPS tracking wordt het online account geraadpleegd. Wekelijks controleren de accountmanagers wie er heeft gereden, of alle ritten geoorloofd waren en of er te hard is gereden. “Als we zien dat iemand te hard heeft gereden, dan word je door ons hierop aangesproken. Een boete vanwege te snel rijden is zonde van het geld en wordt ingehouden op het salaris.” aldus Van Wijnen.

Ook voor GPS tracking is TrackJack een uitkomst. Van Wijnen: “Laatst was er nog een medewerker die wegens omstandigheden naar zijn huis in het buitenland wilde rijden. Via TrackJack zagen we dat hij al halverwege Duitsland reed en hebben hem verzocht weer om te keren.

Bestuurdersidentificatie

Begin oktober wordt het wagenpark van Prior Personeelsdiensten nogmaals uitgebreid met zes systemen van TrackJack, waarvan één van de auto’s gebruik gaat maken van bestuurdersidentificatie. Dankzij een ID reader in de auto en slimme software is het rittenregistratiesysteem in staat om de bestuurder te identificeren. Zo komt de naam van de bestuurder direct bij de rit te staan, zelfs wanneer er meerdere mensen gebruik maken van hetzelfde voertuig.

Uitbreiding naar meer

Mocht de test met bestuurdersidentificatie succesvol zijn, dan volgt eenzelfde installatie wellicht in meerdere voertuigen. Van Wijnen: “Laatst hebben we overleg gehad met de directeur om te kijken wat er nog meer mogelijk is om alles fiscus-proof te krijgen. Denk aan de uitbreiding van TrackJack naar meerdere voertuigen, bestuurdersidentificatie, maar ook de koppeling met tankpassen.” Door een tankpas van MoveMove of MultiTankCard te koppelen aan de rittenregistratie, is het inzichtelijk waar en door wie er is getankt. Daarnaast kun je zien of er zuinig is gereden en of de CO2-uitstoot overeenkomt met de fabrieksopgave.

Prior Personeelsdiensten heeft als doel het gehele wagenpark van 20 voertuigen te voorzien van het rittenregistratiesysteem van TrackJack.

 

Zou u ook graag volledige grip hebben op uw wagenpark, met bestuurdersidentificatie, tankpas en sluitende rittenregistratie?  TrackJack helpt u, net als Prior Personeelsdiensten, graag op weg.

Partners

Keurmerk-rittenregistratie
VZR
ZZP-Nederland
Salesforce
Outsmart
Belastingdienst
Informer
MTC
Deutsche-telekom
Intermax
Carsys
ikwordzzper
Gereedschapsbeheer
OnderhoudNL
NOA
Carwise

close
De websites van TrackJack maken gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de websites stemt u in met het plaatsen van deze cookies. Meer info Sluit melding