Bestel nu » of Offerte aanvragen »
010 8200 190

Kies uw taal

Succesverhaal: Plaza Jagershoef & TrackJack

Plaza Jagershoef gebruikt TrackJack voor rittenregistratie en gps trackingWaar veel bedrijven in tijden van corona hard zoeken naar nieuwe klandizie, is er voor deze snackspecialist uit Eindhoven juist een tijd van extra drukte. Met het sluiten van restaurants wordt er meer thuis gegeten. En dat betekent dat de bezorgauto’s en fietsen van Plaza Jagershoef hun kilometers wel maken.

Naar aanleiding van 11 prachtige tips in de ‘Snackkoerier’ waar onze oplossing voor GPS tracking er één was, zocht TrackJack contact met Theo van Gemert, mede-eigenaar van Plaza Jagershoef; de plek voor luxe frieten met de beste toppings.

Hugo van Wandelen en Theo van Gemert hebben de afgelopen jaren flink wat ervaring opgedaan met hun bezorgdienst van frites en snacks. Door de toenmalige groei in de bezorgwereld zijn ze 5 jaar geleden gestart met een bezorgauto en twee elektrische fietsen. 

Inmiddels rijden er drie auto’s met TrackJack PRO Fiscaal 2 en ‘Live volgen’ in de regio Eindhoven.

De hoogste kwaliteit staat voorop

“Friet is een kwetsbaar product. Als ik een bestelling klaarzet op een warmhoudplaat, komt dit de kwaliteit van de producten niet ten goede. Daar geloof ik dus niet in. De bestelling moet heet de auto in, zodat het in topconditie bij de klant aankomt. Om die reden gebruiken we TrackJack.”

“TrackJack werkt heel fijn, ik weet altijd waar de auto’s zijn en kan de hoogste kwaliteit aan mijn klanten bieden.”

“In sommige gevallen kan een bezorger iets meer tijd nodig hebben. Een klant die moeite heeft met betalen, een lift die langzaam gaat of ander oponthoud. Ik weet nu precies wanneer een auto onderweg is, en zorg dat alles dus precies op tijd klaar staat.”

 

Ideaal gebruik in de praktijk

We zijn niet het soort ondernemers dat de frikandellen naar boven kijken”  zegt  Theo.
(Red: jargon voor stilzitten en wachten. Zodra de frikandel boven het frituurvet komt drijven dan is hij klaar.)

Achter de balie staan twee schermen continu aan. Een scherm waar de bestellingen op binnenkomen, en één scherm met de TrackJack-kaart. En met de routeplanner in het online account kan ik ook kijken of meerdere bestellingen te combineren zijn.

Plaza Jagershoef maakt naast GPS tracking ook gebruik van kilometerregistratie, die automatisch wordt bijgehouden. En dat scheelt heel veel tijd gezien het grote aantal ritten dat er per dag wordt gemaakt.

Kilometerregistratie bij Plaza Jagershoef GPS tracking bij Plaza Jagershoef

 

Wilt u ook meer zicht hebben op uw bedrijfswagens?

Zoals de mogelijkheden tot live volgen en een sluitende automatische rittenregistratie? 
We vertellen u graag meer over dit succesverhaal van Plaza Jagershoef, en meer.

Snackkoerier: lees hier het artikel.
Foto’s: Koos Groenewold

Van Mourik Bouw

vanmourik ritregistratie

"Alle medewerkers hebben getekend om per jaar maximaal 500 km privé te mogen rijden, en met de rittenregistratie willen we ze handmatig kilometers schrijven uit handen nemen." Van Mourik Bouw vertelt over hun ruime ervaring met de TrackJack PRO Fiscaal.

Prior Personeelsdiensten

Rittenregistratie voor Prior Personeelsdiensten

Prior Personeelsdiensten, is specialist in vooral technische dienstverlening vanuit Middelburg. Na een succesvolle test van het eerste systeem in december 2019, werden in 2020 nog 11 voertuigen voorzien van de Pro Fiscaal voor de rittenregistratie.

Partners

Keurmerk-rittenregistratie
VZR
ZZP-Nederland
Salesforce
Outsmart
Belastingdienst
Informer
MTC
Deutsche-telekom
Intermax
Carsys
ikwordzzper
Gereedschapsbeheer
OnderhoudNL
NOA
Carwise

close