Bestel nu » of Offerte aanvragen »
010 8200 190

Kies uw taal

Succesverhaal Langweerder Sloep & TrackJack

GPS Tracker boot - langweerder sloepGenieten in eigen land? In Langweer in Friesland weten ze precies hoe dat moet. Niet alleen bieden ze een camping, vakantiehuizen, stalling voor boten én verkoop van eigen merk sloepen, ze bieden ook sloepverhuur aan om zo te genieten op de Friese meren.

Daarnaast maakt Langweerder Sloep al sinds jaar en dag gebruik van de boot GPS tracker van TrackJack om de hele vloot in de gaten te houden.

Zo’n 8 jaar geleden besloot Bauke Jonkman naar aanleiding van diefstal van een van zijn sloepen dat het tijd was voor GPS trackers voor alle boten in de verhuur. Voorkomen van diefstal was uiteraard een erg belangrijk onderdeel, maar ook constant inzicht in de locaties bewees een grote meerwaarde. “We kunnen precies controleren waar ze zijn, en wanneer ze ongeveer bij ons terug zullen zijn. Dit is vooral perfect bij korte verhuur, waarbij de volgende huurder al klaar staat om met de sloep het water op te gaan.”

De verhuurvloot bestaat nu uit 25 sloepen. De meeste van het eigen merk Langweerder Sloep van 5,50 meter tot 8,50 meter lang. Of de tender van 6 of 7 meter. “We merken dat de verhuur in deze tijden veel sneller gaat, en dagverhuur voor de zomer al bijna vol zit.” aldus Bauke.

“We merken dat de verhuur in deze tijden veel sneller gaat”

 

Verkooppunt voor sloepen, tender en andere boten

Naast de verhuur wordt TrackJack ook aangeboden op de optielijst bij de verkoop van sloepen, of bij onderhoud.“We verzorgen de inbouw en houden ook het jaarlijkse pakket in de gaten voor al onze klanten. Echte service zoals je van ons mag verwachten.“

 

GPS tracker boot in de praktijk

Via de GPS trackers in de boten wordt continu een oogje in het zeil gehouden. Het scherm staat heel de dag aan. Bauke vertelt: We kunnen ingrijpen als sloepen te ver weg gaan, of zodra we zien dat ze het niet gaan redden om op tijd terug te komen. Dan bellen we altijd, en kunnen met de TrackJack een leugentje van de verhuurder makkelijk ontkrachten. Omdat de verhuur meestal tot 17:30 uur loopt, is het goed om op tijd te checken waar men zit.”

 

Wilt u meer weten over de oplossing die Langweerder Sloep gebruikt?
Lees er meer over op onze GPS Tracker boot pagina.

 

Visser Aquamotive

Boot GPS Tracker Visser Aquamotive

Onderhoud, stalling, techniek; Visser Aquamotive biedt het totale pakket. De focus hierbij ligt op de luxe pleziervaart. Denk daarbij aan jachten, tenders en sloepen van 5 tot 20 meter. En door de beperkte kosten van de gps boot tracker kan het in alle soorten boten.

De Kabath vastgoedbeheer

voertuigvolgsystemen bij De Kabath

De Kabath vastgoedbeheer bv is gespecialiseerd in het beheer van tijdelijk leegstaand vastgoed door heel Nederland. En alle ritten van de personenwagens die er worden gemaakt, worden automatisch vastgelegd door de GPS voertuigvolgsystemen van TrackJack.

Partners

Keurmerk-rittenregistratie
VZR
ZZP-Nederland
Salesforce
Outsmart
Belastingdienst
Informer
MTC
Deutsche-telekom
Intermax
Carsys
ikwordzzper
Gereedschapsbeheer
OnderhoudNL
NOA
Carwise

close
De websites van TrackJack maken gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de websites stemt u in met het plaatsen van deze cookies. Meer info Sluit melding