Bestel nu » of Offerte aanvragen »
010 8200 190

Kies uw taal

Succesverhaal KoffiePartners & TrackJack

Kilometerregistratie TrackJack voor KoffiePartnersToen KoffiePartners in 2018 al haar bestuurders wilde ontlasten van het handmatig bijhouden in boekjes van de kilometerregistratie, koos Gaby van Tricht voor TrackJack. “Aan de ene kant kozen we voor de mogelijkheden van het systeem, en aan de andere kant was het financieel aantrekkelijk.“

Dat de tijden zijn veranderd blijkt al snel in het gesprek met Gaby. “Michelle (red: medewerker van TrackJack) mocht toen gewoon nog bij ons op bezoek komen, legde het systeem uit en gaf een korte training aan iedereen die het moest gaan gebruiken.” Alle registratie moest strakker worden ingericht en er zouden geen uitzonderingen komen. Zowel het salesteam, de monteurs als de bezorging kregen het kilometerregistratiesysteem.

“Wat we zeggen, komen we na. Dat is wat we waarmaken als bedrijf.”

KoffiePartners voorziet haar klanten van alle gemakken op het gebied van warme en koude dranken, ongeveer in een straal van 100 km rondom het hoofdkantoor in Zwijndrecht. “Wij zetten net een stap extra. We leveren tot in het keukenkastje, bieden persoonlijke service en veel keuze in machines en koffiemerken. Ontzorgen en klanten blij maken, dat is wat we waarmaken als bedrijf.” aldus Gaby.

Een van de eerste dingen die KoffiePartners duidelijk wilde maken aan haar bestuurders toen er werd gestart met de automatische rittenregistratie, was dat het totaal niet vanuit wantrouwen is. “We proberen het voor iedereen zo makkelijk mogelijk te maken. Onze monteurs en bezorgers doen heel veel bezoeken per dag. Dit systeem bespaart een hoop tijd en frustratie.”

De basis van de samenwerking is ritregistratie

De basis van de samenwerking, die inmiddels een vloot van 16 voertuigen telt, is ritregistratie. Het moet kloppen voor de fiscus, mocht er om worden gevraagd. Toch is het handig dat de track en trace mogelijkheden er gewoon bij zitten. “Als een klant belt om te vragen wanneer een monteur aankomt, kunnen we snel zien waar de wagen op dat moment is, en een reële inschatting geven.”

Gaby maakt geen gebruik van automatisch maandelijks gemailde rapporten. “Het laatste stukje controle dat ik graag zelf wil houden, is dat ik zelf mijn exports maak en opsla.”

Gelukkig is dus niet alles veranderd met de tijd.

Kilometerregistratie voor KoffiePartners

Ter Harmsel

Ter Harmsel en TrackJack kilometerregistratie

Ter Harmsel, een begrip in Overijssel, gebruikt de TrackJack PRO Fiscaal voornamelijk voor de Belastingdienst. Daarnaast wordt er weleens gevraagd om een verantwoording van een factuur. Met de rapportages tonen ze precies aan hoe laat een monteur op locatie is aangekomen en is vertrokken.

Autopalet

autopalet en trackjack

Lease, shortlease, wagenparkbeheer, auto's importeren, ritregistratiesystemen, mobiliteitspassen: Autopalet heeft het allemaal. "Zodra de auto niet voor privédoeleinden gebruikt mag worden, weet de klant vaak ook al dat er ritregistratie nodig is. En zo niet, dan weten wij het voor ze."

Partners

Keurmerk-rittenregistratie
VZR
ZZP-Nederland
Salesforce
Outsmart
Belastingdienst
Informer
MTC
Deutsche-telekom
Intermax
Carsys
ikwordzzper
Gereedschapsbeheer
OnderhoudNL
NOA
Carwise

close