Bestel nu » of Offerte aanvragen »
010 8200 190

Kies uw taal

Succesverhaal Autopalet & TrackJack

autopalet en trackjackInkoop, verkoop, lease, shortlease, wagenparkbeheer, importeren van auto’s, ritregistratiesystemen, mobiliteitspassen: Autopalet heeft het allemaal. De in Ridderkerk gevestigde organisatie biedt het gehele palet op gebied van mobiliteit. Marianne van Leening, sinds 2018 werkzaam bij Autopalet, is verantwoordelijk voor de gehele binnendienst.

De meeste aandacht van Autopalet gaat uit naar de lease en shortlease. “Er is vooral veel vraag naar operational lease, gevolgd door financial lease. Vaak krijgen we een aanvraag van een bedrijf dat meerdere auto’s heeft en ook interesse heeft in een ritregistratiesysteem. Niet iedereen, want er zijn ook bedrijven die kiezen voor bijtelling. Maar zodra de auto niet voor privédoeleinden gebruikt mag worden, weet de klant vaak ook al dat er een ritregistratiesysteem nodig is.”

“Dan gaan wij meteen voor TrackJack”, aldus Marianne, waarna een monteur van TrackJack op de gewenste locatie komt voor de installatie van het ritregistratiesysteem.  Inmiddels zijn er tussen 2018 en 2020 zo’n 17 opdrachtgevers voor ritregistratie bijgekomen, en beheert Autopalet meer dan 100 auto’s met TrackJack.

Betrokkenheid en service

Na de inbouw en installatie wordt het beheer van de ritregistratie overgedragen aan de klant. Marianne: “Wij blijven echter wel gekoppeld aan het account van de klant, zodat we mee kunnen kijken. Stel dat er een systeem binnenkort gaat verlopen, dan neem ik contact op met de vraag of het systeem verlengd moet worden. Dat doen we puur uit service en om de klant te helpen. Het is niet zo dat we ook de kilometerstanden voor ze invoeren.”

 

“Wij zijn gewoon heel erg blij met TrackJack.”

 

Ritregistratie voor de looptijd van het leasecontract

Op de vraag of er nog verbeterpunten zijn of punten waar Marianne tegenaan loopt, luidt het antwoord kort maar krachtig: “Nee. Wij zijn gewoon heel erg blij met TrackJack. Als er wat is, dan word ik altijd snel geholpen en dat is erg fijn. Zo kunnen we de klant snel te woord staan en een oplossing aanbieden. Bovendien is het direct een nieuw contactmoment met de klant en kan er kort geëvalueerd worden.

Marianne maakt wekelijks gebruik van het online account van TrackJack. “Ik log dan in om te kijken welke systemen er gaan verlopen en neem dan contact op met de klant. Meestal neemt de klant voor dezelfde periode een servicelevel af als de termijn van het leasecontract. Vaak is dat voor 4 jaar. Wil de klant de auto nog een jaar langer leasen, dan is dat bijna altijd wel mogelijk. En dan verlengen we ook gelijk het rittenregistratiesysteem met een jaar.

 

Heeft u ook interesse in een volledig geautomatiseerde ritregistratie, efficiënt wagenparkbeheer, of in een van de diensten van Autopalet? We vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Koffiepartners

Kilometerregistratie TrackJack voor KoffiePartners

Het belangrijkste voor KoffiePartners, met inmiddels 16 actieve TrackJack's, is kilometerregistratie voor de fiscus. "Toch is het handig dat de track & trace mogelijkheden er gewoon bij zitten. Als een klant belt om te vragen wanneer een monteur aankomt, kan ik een reële inschatting geven.”

TD Meijel & TrackJack

TD Meijel GPS tracker TrackJack

TD Meijel gebruikt de TrackJack vooral voor GPS tracking. Leon: “Aan de hand van de app of site zie ik niet alleen de hele dag waar alle wagens zijn, maar kan ik ook controleren of ze wel genoeg rust hebben gepakt. Er moet geslapen worden. En ik vind 8 uur het minimum.”

Partners

Keurmerk-rittenregistratie
VZR
ZZP-Nederland
Salesforce
Outsmart
Belastingdienst
Informer
MTC
Deutsche-telekom
Intermax
Carsys
ikwordzzper
Gereedschapsbeheer
OnderhoudNL
NOA
Carwise

close
De websites van TrackJack maken gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de websites stemt u in met het plaatsen van deze cookies. Meer info Sluit melding