Bestel nu » of Offerte aanvragen »
010 8200 190

Kies uw taal

TrackJack-kilometerregistratie

Een sluitende kilometerregistratie in 2021

Wilt  u in 2021 een kilometerregistratie bijhouden voor voertuigen van uw medewerkers of een kilometerregistratie voor uw eigen voertuig? Met het kilometerregistratiesysteem van TrackJack  heeft u een sluitende  kilometerregistratie.  Onze monteurs installeren het kilometerregistratiesysteem in de auto bij u op locatie en vervolgens worden alle ritten automatisch geregistreerd door middel van GPS. De gemeten coördinaten worden verzonden naar een een online omgeving en in onze software omgezet naar ritten.  In uw eigen online account bekijkt, beheert en downloadt u  de kilometerregistratie naar PDF, Excel of fiscaal rapport.  Ook beschikt u standaard over track en trace en ziet u de locaties van voertuigen direct op de kaart, ideaal voor de planning.

Kilometerregistratie 2021 ZZP

Ook voor iedere ZZP-er die in 2021 een kilometerregistratie bij wil houden  is TrackJack de oplossing.   Rijdt u de zakelijke kilometers in uw privéauto? U bekijkt en beheert eenvoudig de volledige ZZP kilometerregistratie en declareert de zakelijke kilometers.

kilometerregistratie-2021

Gebruiksvriendelijk Online account en App

U beheert alle gegevens volledig online. U  logt in  op uw account en bekijkt en beheert de kilometerregistratie. En bent u onderweg, dan opent u  onze kilometerregistratie app die u gratis  downloadt.

Meer over het online account

gps tracker kilometerregistratie app

Kilometerregistratie Fiscus Proof

De kilometerregistratie van TrackJack is voorzien van het keurmerk voor RitregistratieSystemen. Dit betekent dat de kilometerregistratie voldoet aan alle eisen van de Belastingdienst, dat de gegevensopslag volgens ISO-normen plaatsvindt en dat de continuïteit van TrackJack Europe B.V. is gewaarborgd.

Meer over het keurmerk

Keurmerk-Rittenregistratiesystemen-2

Zo werkt onze kilometerregistratie in de praktijk

Montage bij u op locatie

Wij werken met professionele  en ervaren monteurs die de installatie van uw kilometerregistratiesysteem  graag bij u op locatie verzorgen. Dit betekent dat wij naar een door u gewenste locatie in Nederland komen voor een vast laag tarief per inbouw. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op via: 010-8200190.

Kilometerregistratie - montage op locatie

TrackJack PRO FISCAAL + Inbouw op locatie NU: €199,00 i.p.v. €255,58

Sluitende kilometerregistratie | Fiscus Proof | Installatie bij u op locatie | 1 maand gratis gebruik

Bestellen

Liever een offerte?

Heeft u vragen of wenst u verder geïnformeerd te worden over kilometerregistratie? Dan staan wij u graag te woord via t: 010-8200190 of vraag een vrijblijvende offerte aan.

  Offerte aanvragen voor uw GPS tracker

  Partners

  Keurmerk-rittenregistratie
  VZR
  ZZP-Nederland
  Salesforce
  Outsmart
  Belastingdienst
  Informer
  MTC
  Deutsche-telekom
  Intermax
  Carsys
  ikwordzzper
  Gereedschapsbeheer
  OnderhoudNL
  NOA
  Carwise

  close