Kies uw taal

TrackJack-kilometerregistratie

Een sluitende Kilometerregistratie in 2017

Een kilometerregistratie  voor voertuigen van uw medewerkers of een kilometerregistratie voor uw eigen voertuig? TrackJack  verzorgt een sluitende  kilometerregistratie én fiscus proof.  Onze monteurs monteren het kilometerregistratiesysteem in de auto en alle ritten worden automatisch geregistreerd door middel van GPS en verzonden naar een een online omgeving.  Hier bekijkt, beheert en download u  de kilometerregistratie naar PDF, Excel of ander bestand.  Ook beschikt u standaard over track & trace en ziet u de locaties van voertuigen direct op de kaart, ideaal voor de planning.

Zo werkt onze kilometerregistratie in de praktijk

Gebruiksvriendelijk Online account en App

U beheert alle gegevens volledig online. U  logt in  op uw account en bekijkt en beheert de kilometerregistratie. En bent u onderweg, dan opent u  onze kilometerregistratie app die u gratis  download.

Meer over het online account

Kilometerregistratie

Kilometerregistratie Fiscus Proof

De kilometerregistratie van TrackJack is voorzien van het keurmerk voor RitregistratieSystemen. Dit betekent dat de kilometerregistratie voldoet aan alle eisen van de Belastingdienst, dat de gegevensopslag volgens ISO-normen plaatsvindt en dat de continuïteit van TrackJack Europe B.V. is gewaarborgd.

Meer over het keurmerk

Keurmerk-Rittenregistratiesystemen-2

Montage bij u op locatie

Wij werken met professionele  en ervaren monteurs die de installatie van uw kilometerregistratiesysteem  graag bij u op locatie verzorgen. Dit betekent dat wij naar een door u gewenste locatie in Nederland komen voor een vast laag tarief per inbouw. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op via: 010-8200190.

Kilometerregistratie - montage op locatie
PRO FISCAAL + Inbouw op locatie NU: €199,00 I.P.V. €255,58

TrackJack PRO FISCAAL + Inbouw op locatie NU: €199,00 I.P.V. €255,58

Sluitende kilometerregistratie | Fiscus Proof | Installatie bij u op locatie | 1 maand gratis gebruik

Bestellen

Liever een offerte?

Heeft u vragen of wenst u verder geïnformeerd te worden over kilometerregistratie? Dan staan wij u graag te woord via t: 010-8200190 of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Kilometerregistratie offerte

Partners

Partners

TrackJack partner - Deutsche telekom
TrackJack partner - Keurmerk rittenregistratie
TrackJack partner - VZR
TrackJack partner - Intermax
TrackJack partner - ikwordzzper
TrackJack partner - Belastingdienst
TrackJack partner - Informer
TrackJack partner - MTC
TrackJack partner - ZZP Nederland

close
De websites van TrackJack maken gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de websites stemt u in met het plaatsen van deze cookies. Meer info Sluit melding