Bestel nu » of Offerte aanvragen »
010 8200 190

Kies uw taal

Het échte sprookje van Kaatsheuvel

De godfather van de remarketing, Wierd Meijering, startte twintig jaar geleden de website Autoveiling.nl. Dit platform moest dé plek worden waar RDW-erkende bedrijven grote aantallen auto’s die uit de lease komen, konden inkopen aan de hand van een veiling. Vandaag de dag is Autoveiling.nl nog steeds die plek voor inkoop van auto’s en is er flink gebouwd aan het imperium.

Remarketing in Jip-en-Janneke taal staat eigenlijk voor het geven van een nieuwe bestemming aan een auto die bijvoorbeeld uit de lease gaat. Want wat gebeurt er eigenlijk met uw auto na het leasecontract van vier jaar?  Precies in die niche is de AVN Group gestapt. 

klantverhaal autoinspectie

Het eerste bedrijf binnen de groep werd de veiling van auto’s aan enthousiaste autobedrijven die zitten te wachten op mooie jonge wagens. Maar inmiddels hoort er ook bij een complete applicatie voor inspectie, wagenparkbeheer en afwikkeling ook bij het concept.

Wierd Meijering, algemeen directeur AVN Group

Van Peugeot dealer naar 100.000 inspecties

Voordat het remarketing avontuur begon, verdiende  Wierd zijn brood als mede-eigenaar van een Peugeot dealer. Hier werd de benodigde Automotive-ervaring opgedaan, vooral op het gebied van gebruikte auto’s.
In november 2002 werd Autoveiling.nl opgericht en dat nam een vlucht. Nog geen zeven jaar later werd Autoinspectie.nl hier aan toegevoegd. En in 2012 startte Wierd een IT bedrijf voor de Automotive.

Deze online applicatie maakt het mogelijk voor leasemaatschappijen, wagenparkbeheerders, dealerbedrijven en andere grootzakelijke klanten om de inspectie workflow, van bijvoorbeeld een auto die uit de lease gaat, te beheren en te controleren. 

Hetzelfde proces wordt overigens ook doorlopen bij een berijderswissel, om zo eventuele schades te documenteren en waar nodig te laten betalen door de oude berijder. Met de Inspectie App is het mogelijk zelf een auto te inspecteren en/of deze onafhankelijk door een professionele inspecteur van Autoinspectie.nl te laten uitvoeren. Zo gaan er inmiddels meer dan 100.000 auto’s per jaar door de applicatie.

“Vooraf inspecteren voorkomt achteraf problemen”

Het sprookje uit Kaatsheuvel

Tien jaar geleden werden zowel Autoinspectie.nl als Autoveiling.nl ondergebracht in de AVN Group, een groep waarbinnen inspecteurs, veilingmeesters en ICT’ers hun plek vonden. En ondanks dat veel mensen Kaatsheuvel van een heel ander sprookje kennen, is ook de AVN Group uitgegroeid tot een magisch verhaal.

De live Hamerveiling is een van de pronkstukken van Autoveiling.nl. Bedrijven kunnen hier inloggen en realtime tegen elkaar opbieden op voertuigen die één voor één voorbij komen.

GPS tracking voor efficiëntie

Het wagenpark van de AVN Group is circa 25 auto’s groot. “Met een GPS tracker aan boord genieten we van diverse voordelen. Zo weten we altijd waar een collega zich bevindt. Dit maakt het mogelijk om snel te kunnen schakelen, ook qua planning. We kunnen eenvoudig zien wat het verbruik is per collega. Zo zetten we regelmatig collega’s die het zuinigst rijden in het zonnetje. En ook met de Trackjack app is het ideaal snel te kunnen reageren bij bijzonderheden,” vertelt Wierd.

“Wij zijn een heel tevreden gebruiker. Vooral de app is ideaal”


Wierd sluit af: “Bij de AVN Group rijden we met eigen auto’s en onder het motto ‘wie appelen vaart appelen eet’ wisselen we regelmatig van auto’s. Administratief is het ideaal om af en toe terug te kunnen kijken. En de GPS tracker is eenvoudig te wisselen”.

TrackJack & de AVN Group

De bedrijven binnen de AVN Group maken gebruik van de TrackJack PRO Fiscaal 2. Hiermee is inzichtelijk waar en wanneer er is gereden en is het 100% fiscusproof geregistreerd.

Meer over de GPS tracker

Wilt u ook inzicht met onze GPS tracker?

101BHV.nl

101bhv rittenregistratiesysteem

“We willen de eerste hulpverlener kennis, vaardigheden én vertrouwen geven om direct eerste hulp te verlenen”, zegt Rick Boelens. De instructeurs rijden in eigen bussen die voorzien zijn van alle benodigde trainingsmaterialen én GPS ritregistratiesysteem naar de klant toe gaan.

Groenfra - met Green Driving

black box groenfra trackjack

In een wereld waarin het klimaat steeds meer impact maakt, speelt groenvoorziening een steeds grotere rol. “Heb je afval of heb je grondstof?” Groenfra wil de rittenregistratie eenvoudig bij de Belastingdienst kunnen aanleveren. Efficiënter en op duurzaamheid gericht werken volgde snel.

Partners

Keurmerk-rittenregistratie
VZR
ZZP-Nederland
Salesforce
Outsmart
Belastingdienst
Informer
MTC
Deutsche-telekom
Intermax
Carsys
ikwordzzper
Gereedschapsbeheer
OnderhoudNL
NOA
Carwise

close
De websites van TrackJack maken gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de websites stemt u in met het plaatsen van deze cookies. Meer info Sluit melding