Bestel nu » of Offerte aanvragen »
010 8200 190

Kies uw taal

Herroepingsrecht

Voor zakelijke klanten handelend vanuit een beroep bestaat er geen mogelijkheid tot herroeping van de overeenkomst. Dit houdt in dat er afgezien van de garantieregeling geen recht op retour bestaat.

Voor consument kopers bestaat er een wettelijk recht op ontbinding van afstandsverkopen en daarmee op retour sturen van goederen en diensten. Dit houdt in dat de consument koper binnen 14 dagen na ontvangst van de goederen en/of diensten moet melden dat hij het gekochte wil retourneren. Vervolgens moeten de goederen weer binnen 14 dagen teruggestuurd worden naar TrackJack. De kosten voor het retour zenden komen volledig voor rekening van de consument koper. Consument koper gaat er conform de algemene voorwaarden mee akkoord dat diensten direct na aanschaf geleverd worden en dat er slechts retourrecht bestaat over het ongenoten deel van de dienst.

Partners

Keurmerk-rittenregistratie
VZR
ZZP-Nederland
Salesforce
Outsmart
Belastingdienst
Informer
MTC
Deutsche-telekom
Intermax
Carsys
ikwordzzper
Gereedschapsbeheer
OnderhoudNL
NOA
Carwise

close
De websites van TrackJack maken gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de websites stemt u in met het plaatsen van deze cookies. Meer info Sluit melding