Bestel nu » of Offerte aanvragen »
010 8200 190

Kies uw taal

Developer (32-40 uur)

vacature junior DeveloperKom jij het verschil maken? In ons kleine team van developers draai je direct aan de knoppen waar ruim  55.000 GPS track and trace systemen direct beter van worden.  En geen talloze opdrachtgevers en projectmanagers aan je bureau, want de opdrachtgever dat zijn we zelf.

Jouw baan als  developer

Samen met Front-end Developer, Lead Developer en Developer zijn jullie verantwoordelijk voor ontwikkeling, beheer en technische vraagstukken van al onze track & trace producten. Zo heb je dus niet alleen te maken met software, maar ook met hardware.

Als team krijgen jullie alle vrijheid én verantwoordelijkheid om het product up-to-date te houden en stappen te zetten voor de toekomst. We staan open voor frisse ideeën aan op het gebied van performance optimalisatie en gebruiksvriendelijkheid, van design tot en met ontwikkeling en testen. Zo kun je helpen bij klantvragen die bij de klantenservice terecht komen, weet je de juiste vragen te stellen aan de hosting, hardware en simkaart leveranciers en zet je de beste oplossing vervolgens moeiteloos om in code.

Als developer houd jij je voornamelijk bezig met:

 • software development
 • security en performance optimalisatie
 • ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten en producten
 • ondersteuning van klantenservice met technische vraagstukken

Onze technology stack

 • .NET Framework, .NET Core
 • GIT
 • Docker, Helm, Kubernetes
 • Azure DevOps
“Het mooie aan deze functie is dat je echt focus hebt. Op onszelf. Iedere verbetering is direct  voor de duizenden eindgebruikers”, Martin, developer

Jouw achtergrond als developer

We werken met een .Net omgeving en Microsoft tools, kennis hiervan is handig maar niet noodzakelijk. Belangrijker vinden wij de ervaring, die jij hebt opgedaan tijdens een eerdere baan, studie of stage, met het oplossen van complexe technische vraagstukken. Verder heb je een afgeronde HBO opleiding, bijvoorbeeld Informatica of een soortgelijke studie. Of je bent deeltijd Informatica student met een afgeronde Propedeuse.
Het geniet overigens sterk de voorkeur als je binnen 60 kilometer van ons kantoor in Bergschenhoek woonachtig bent.

Wij bieden jou als developer

Wij bieden je een technisch inhoudelijke baan in een ambitieuze omgeving waarin je samenwerkt in een klein en hecht team met alle collega’s van marketing, sales, klantenservice en directie.

Verder bieden wij jou:

 • Een salaris tussen de €2.400 en €6.500
 • veel verantwoordelijkheid en vrijheid in je werk
 • grote klanten, zoals de Rabobank, Deloitte maar ook duizenden MKB’ers en ZZP’ers.
 • iedere vrijdag broodje kroket met friet
 • vrijdagmiddagborrel op zijn tijd
 • een klein, hecht en gezellig team van 16 man
 • gratis parkeergelegenheid voor de deur

Over TrackJack

Wij weten dat rittenregistratie bijhouden en wagenparkbeheer gemakkelijk en soepel moet verlopen. Toch willen we het net even anders doen dan anderen. Wij zijn continu op zoek naar manieren om het sneller, betaalbaarder, beter en slimmer te doen om zo de concurrentie een stapje voor te zijn. En daar speel jij een belangrijke rol in.

Meer weten?

Wil je meer weten over deze vacature of eens een kop koffie drinken om de sfeer te proeven? Bel dan eens met ons via 010-8200190 en vraag om Martin van der Starre of stuur een mail naar hr@trackjack.nl.

René, Lead Developer @TrackJack: “Het gave is dat iedereen een beeld heeft bij wat je doet, mijn werk is heel erg zichtbaar

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Partners

Keurmerk-rittenregistratie
VZR
ZZP-Nederland
Salesforce
Outsmart
Belastingdienst
Informer
MTC
Deutsche-telekom
Intermax
Carsys
ikwordzzper
Gereedschapsbeheer
OnderhoudNL
NOA
Carwise

close