Bestel nu » of Offerte aanvragen »
010 8200 190

Kies uw taal

De verdozing van Nederland

eurorijn ritregistratie TrackJackEuro-Rijn Group is een organisatie met duizend poten. Veelal logistieke poten. Van transport, opslag en overslag, logistiek, zoutlevering tot handelsfinanciering én onroerend goed, je komt ze overal tegen. Een van de bedrijven in de groep is EuroRijn XL Logistics, met vestigingen in Breda, Moerdijk en Roosendaal, waar in totaal meer dan 400.000 m2 beschikbaar is voor haar klanten. Antoon Sebregts vertelt ons er alles over.

“Nederland is aan het verdozen,” begint Antoon. Het is een mooie beeldspraak voor hoe Nederland wordt ingezet als centraal punt voor Europa. Containers komen grotendeels binnen vanuit Azië, ze worden leeggehaald, opgeslagen en zodra de klant het nodig heeft wordt het waar dan ook in Europa geleverd. Dat kan via de vrachtwagen, binnenvaart of trein zijn. En voor EuroRijn XL Logistics is het niet anders. Ze werken voor een van de grootste supermarktketens van Europa en zijn een centraal punt in de hele operatie.

“E-fulfillment is voor ons een heel belangrijk onderdeel. We houden voorraad en verschepen bestellingen die in de webshop worden gedaan, vanuit naam van onze opdrachtgevers. En de consument wordt steeds ongeduldiger. Iedereen wil zijn bestelling het liefste vandaag nog in huis hebben,” vertelt de Supply Director. Toch ziet Antoon ook een tegenbeweging. “Grote online warenhuizen en kledingwinkels bieden inmiddels levering in een paar dagen aan in het kader van duurzaamheid, wat steeds meer een hot item is. Het gaat in tegen de stroming waarin je je boodschappen binnen 10 minuten thuis kunt laten bezorgen.”

“De consument wordt steeds ongeduldiger”
In de voertuigen van EuroRijn XL Logistics wordt geen rit geschreven.

Piekbelasting en seizoensdrukte

Doordat de consument in het weekend de meeste bestellingen plaatst, heeft de E-fulfillment tak van EuroRijn XL Logistics het aan het begin van de week altijd het drukst. “Op maandag staat onze planning echt bomvol. Al met al stuurt dit onderdeel van het bedrijf zo’n 300 tot 350 vrachtwagens per week de weg op,” gaat Antoon verder. “En door seizoensdrukte kent de afdeling E-fulfillment pieken van 200 medewerkers, tegenover de 40-50 die het normaal zijn.”

Een vast onderdeel in deze drukte is het keuren van samples in de food-industrie. “Het is voor onze klant van belang dat food artikelen nogmaals wordt gekeurd, om te kunnen garanderen dat er geen sprake is van bijvoorbeeld salmonella en E-coli,” deelt Antoon.

“Een vast team van zeven bestuurders rijden naar de plek waar de containers worden gelost en op basis van een LOT/Batch-code worden de producten gesampled en deze verstuurd naar externe laboratoria. Dit in het kader van onpartijdigheid en dergelijke. Onze eindklant krijgt de resultaten en bij akkoord kan alles vervolgens het achterland in.”

“Waarom zouden we tientallen euro’s per maand betalen voor iets dat ook voor veel minder kan?”

Sluitende rittenregistratie en duurzaamheid

De bestuurders die de containers bezoeken, moeten zo min mogelijk worden belast. Dat was dan ook de reden om met sluitende rittenregistratie aan de slag te gaan. Alle ritten moeten snel, efficiënt en volgens de eisen van de Belastingdienst worden vastgelegd. De keuze voor een systeem met het Keurmerk RRS sprak dan ook voor zich. Antoon is duidelijk over de reden waarom er is gekozen voor TrackJack: “Het systeem werkt goed, ziet er netjes uit en is ook niet duurder dan nodig. Waarom zouden we tientallen euro’s per maand betalen voor iets dat ook voor veel minder kan?”

TrackJack & EuroRijn XL Logistics

EuroRijn XL Logistics maakt gebruik van de TrackJack PRO Fiscaal 2. Dit systeem is fiscus proof en houdt de ritregistratie sluitend bij.

Meer over ritregistratie

Kilometerregistratie volgens de fiscus

A-Gas

Agas online ritregistratie

Voor de wereldwijde leider in koudemiddelen staat zowel het dagelijkse werk als de ritregistratie in het teken van veilig, vertrouwd en duurzaam tegen lage kosten. "Service en ontzorgen is voor ons het allerbelangrijkst," aldus Jori Hamers, Operationeel Manager Benelux van A-Gas.

Bengs - met Outsmart koppeling

rittenregistratiesysteem trackjack busje

“Bestuurders krijgen veel verantwoordelijkheid bij Bengs. Ze hebben allemaal een iPad met de Outsmart en TrackJack app. Met de Outsmart app kunnen ze hun klussen bijhouden en weet de planning precies de status van elke opdracht. Ze zijn zelf verantwoordelijk om de bijtelling te voorkomen.”

Partners

Keurmerk-rittenregistratie
VZR
ZZP-Nederland
Salesforce
Outsmart
Belastingdienst
Informer
MTC
Deutsche-telekom
Intermax
Carsys
ikwordzzper
Gereedschapsbeheer
OnderhoudNL
NOA
Carwise

close
De websites van TrackJack maken gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de websites stemt u in met het plaatsen van deze cookies. Meer info Sluit melding