Bestel nu » of Offerte aanvragen »
010 8200 190

Kies uw taal

track en trace systeem onderhoud vakantie

Ga deze zomer nog beter voorbereid op weg

Geschreven door Jim

Wanneer de zomervakantie straks begint en iedereen weer massaal in de auto stapt om naar Frankrijk, Italië, Spanje of Duitsland te rijden, zullen er ook weer genoeg pechgevallen ontstaan. Het advies van de ANWB: ga goed voorbereid op weg, want dit jaar met pech komen te staan is een slecht idee.

Het advies? Zorg ervoor   dat je auto helemaal in orde is omdat  je deze zomer dubbel de klos kunt zijn als je auto ermee ophoudt. En dat is nou precies wat we willen voorkomen.

Groot tekort aan huurauto’s

In het geval van pech zou je als bestuurder normaal gesproken een huurauto krijgen om de reis mee voort te zetten. Dit jaar kom je echter  van een koude kermis thuis: er zijn simpelweg niet genoeg huurauto’s beschikbaar. Omdat de meeste verhuurbedrijven hun wagenpark hebben verkleind (lees: coronacrisis) is er niet genoeg te verhuren. En aanvullen is een probleem met de huidige stand van zaken. Vanwege  het wereldwijde chiptekort kunnen er namelijk niet snel genoeg nieuwe auto’s worden geproduceerd. En dat zorgt er vervolgens  weer voor dat je bij pech dus de kans loopt niet met een andere auto verder te kunnen, maar mogelijk zelfs met de trein, bus of het vliegtuig moet.

Mocht je toch ergens een huurauto kunnen vinden, is het goed om te weten dat je portemonnee ondersteboven moet. De tarieven zijn waanzinnig gestegen, tot zelfs wel het drievoudige van wat je gewend was. Dan wordt zo’n vakantie wel ineens heel duur.

Track en trace systeem weet waar je bent

En is je auto helemaal in orde? Heb je de laatste beurt, APK en wasstraat nog even gedaan voor vertrek? Dan ben je er klaar voor. We hopen niet dat het nodig is, maar in geval van pech kan een track en trace systeem je precies vertellen waar je bent en waar de ANWB of hun partners naartoe moeten. En dat is wel heel praktisch als je ergens midden in Frankrijk langs de snelweg staat..

 

Partners

Keurmerk-rittenregistratie
VZR
ZZP-Nederland
Salesforce
Outsmart
Belastingdienst
Informer
MTC
Deutsche-telekom
Intermax
Carsys
ikwordzzper
Gereedschapsbeheer
OnderhoudNL
NOA
Carwise

close
De websites van TrackJack maken gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de websites stemt u in met het plaatsen van deze cookies. Meer info Sluit melding