Kies uw taal

efficiente rittenregistratie bijhouden

Efficiënter rijden met TrackJack én Google Maps

Geschreven door Melissa

TrackJack heeft al jaren de functionaliteit in haar rittenregistratiesysteem om de gereden route af te zetten tegen de  snelste route. Maar zelfs de snelste route is niet altijd de zuinigste route. In dat gat duikt  Google Maps vanaf volgend jaar. 

Met het oog op de stijgende benzineprijzen en de beweging richting duurzamer ondernemen en leven, gaat Google naast de snelste route ook de meest efficiënte route aanbieden in haar kaarten-applicatie. De app toont dan het verschil in aankomsttijd én het verschil in verbruik op die route.  En als bestuurder kun je er dan voor kiezen waar je voorkeur naar uitgaat. Heb je een elektrische auto met een bepaalde range, of had je eigenlijk even moeten bijladen, dan zal je mogelijk nu kiezen voor duurzaamste route. Ben je te laat voor die sollicitatie? Dan is de keuze ook snel gemaakt.

De update is nu in Amerika beschikbaar en komt volgend jaar naar Europa. 

TrackJack Green Driving

En nu we het toch over duurzaam rijden hebben, maakt u al gebruik van Green Driving®? Met TrackJack Green Driving  nemen alle bestuurders van uw bedrijf het op tegen elkaar! Met live rankings  en  wekelijkse of maandelijkse exports,  kan de strijd beginnen. Aan de hand van rijgedrag zoals  snel optrekken,  hard remmen  en scherpe bochten  worden uw bestuurders beoordeeld en kunt u sturen op efficiëntie en goed rijgedrag.

Rittenregistratie bijhouden

Naast het terugkijken van efficiënte routes, biedt TrackJack de mogelijkheid om makkelijk een sluitende rittenregistratie bij te houden.   Al uw ritten, kilometers en bewegingen van uw voertuig of wagenpark worden bijgehouden met onze rittenregistratie zonder abonnement.

 

 

Partners

Deutsche-telekom
Keurmerk-rittenregistratie
VZR
Intermax
ikwordzzper
Belastingdienst
Informer
MTC
ZZP-Nederland
Salesforce
Carsys
Outsmart

close
De websites van TrackJack maken gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de websites stemt u in met het plaatsen van deze cookies. Meer info Sluit melding