Kies uw taal

TrackJack blackbox XAR file

Kan ik de XAR auditfile van mijn blackbox inzien?

Geschreven door Micha

Heeft u een blackbox  in uw auto? En doet u dit om een sluitende ritregistratie bij te houden voor de Belastingdienst? Dan doet u er goed aan om te kiezen voor de TrackJack PRO Fiscaal 2, voorzien van het Keurmerk Ritregistratiesystemen. Daarmee kunt u eenvoudig een zogeheten Auditfile uitdraaien, waarmee u een vereenvoudigde controle van de Belastingdienst kunt krijgen. 

Een XAR auditfile  is een gesloten bestand,  waar u geen aanpassingen in kunt doorvoeren. Dit bestand voldoet aan de specificaties die in 2013 zijn opgesteld, en zorgt ervoor dat er geen onjuiste gegevens kunnen worden aangeleverd.   De aanpassingen aan de ritten, zoals een zakelijke of privé karakter, doet u netjes in het online account van TrackJack. 

De auditfile inzien ter controle

Het is echter wel mogelijk om uw XAR-auditfile in te zien  om te controleren of alles klopt!
Daarvoor kunt u onze XAR Auditfile viewer gebruiken. Hier kunt u uw eigen bestand uploaden en vervolgens controleren.

Ga naar de XAR Auditfile viewer


Uw blackbox voor rittenregistratie

Door gebruik te maken van een blackbox met ritregistratie, hoeft u nooit meer handmatig uw administratie bij te houden. Alle ritten worden automatisch online bijgehouden  en kunnen eenvoudig worden geëxporteerd.  Ook kunt u gebruik maken van de rapportage functionaliteiten van TrackJack, waarmee u iedere week of maand netjes uw rittenregistratie toegestuurd krijgt.

Partners

Deutsche-telekom
Keurmerk-rittenregistratie
VZR
Intermax
ikwordzzper
Belastingdienst
Informer
MTC
ZZP-Nederland
Salesforce
Carsys
Outsmart

close
De websites van TrackJack maken gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de websites stemt u in met het plaatsen van deze cookies. Meer info Sluit melding