Kies uw taal

TrackJack Europe introduceert ritregistratiesysteem volgens eisen Belastingdienst 2013

Vandaag introduceert TrackJack Europe de TrackJack Professional speciaal ontwikkeld voor de zakelijke markt. Een volledig op de wensen in te stellen GPS systeem dat werkt door middel van een A La Carte module. Van Track en Trace tot ritregistratie, het kan naar wens worden ingesteld en voldoet aan de eisen van de Belastingdienst in 2013.

A La Carte Module
Geïnspireerd op de wens van de gebruikers om een systeem volledig naar wens te kunnen
instellen, is de TrackJack Professional ontwikkeld. Samen met het oog op de ontwikkelingen van de Belastingdienst. De TrackJack Professional kan door middel van een A La Carte Module worden samengesteld per functionaliteit. Het systeem wordt samengesteld voor een jaar. Na dit jaar volgt geen stilzwijgende verlenging en kan het systeem het volgende jaar worden ingesteld naar de behoefte van de gebruiker op dat moment.

Volledig Online
De TrackJack Professional werkt na installatie volledig online. De gebruiker maakt een account aan en beheert hier de voertuigen. Het maakt niet uit vanaf welke locatie er wordt ingelogd, er wordt gewerkt vanuit een Cloud omgeving. Geen installaties op computers en vervelende licenties. Ook kan er met meerdere personen tegelijk worden ingelogd.

Smartphone app
Vanaf één december 2012 kan er ook gebruik worden gemaakt van Smartphone app voor de Professional waarop alle gegevens beschikbaar zijn en bewerkt kunnen worden.

Volgens eisen RRS Normenkader
De TrackJack Professional is ontwikkeld op basis van het RRS Normenkader van de Belastingdienst. In het voorjaar is dit Normenkader geïntroduceerd waaraan rittenregistratiesystemen moeten gaan voldoen voor de rittenregistratie van de Belastingdienst in 2013. Het certificeren van leveranciers op basis van dit Normenkader wordt gerealiseerd door een derde certificeringspartij welke hier een keurmerk voor uitbrengen. De TrackJack Professional voldoet aan deze eisen wanneer het keurmerk wordt uitgebracht.

Ervaar zelf het gemak en lees meer over de TrackJack Professional of download de brochure.

Partners

Deutsche-telekom
Keurmerk-rittenregistratie
VZR
Intermax
ikwordzzper
Belastingdienst
Informer
MTC
ZZP-Nederland

close
De websites van TrackJack maken gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de websites stemt u in met het plaatsen van deze cookies. Meer info Sluit melding