Bestel nu » of Offerte aanvragen »
010 8200 190

Kies uw taal

TrackJack Benefits: Ervaar échte vrijheid met camperdeelplatform Goboony

Er is toch niets mooier dan het avontuur tegemoet rijden? Bij Goboony vind je het grootste aanbod campers van heel Europa, dus er is altijd een mooie camper bij jou in de buurt beschikbaar. Het avontuur wacht op je, dus waar wacht jij nog op? Als TrackJack-gebruiker heb je bovendien € 50 korting bij aankoop van een € 100 waardebon. Een fantastisch geschenk!

Er is toch niets mooier dan het avontuur tegemoet rijden?

De ultieme vrijheid van een camperreis ervaren klinkt misschien als een droom, maar campers zijn doorgaans vrij kostbaar of een gedoe om te huren. Gelukkig is Goboony in het leven geroepen: een online platform waarbij lokale campereigenaren en reizigers die van het ultieme avontuur houden bij elkaar worden gebracht. Win-win dus!

De missie van Goboony?

Jou de vrijheid van het reizen met een camper te laten ervaren. Bij Goboony vind je het grootste aanbod campers van heel Europa, dus er is altijd een mooie camper bij jou in de buurt beschikbaar. Het avontuur wacht op je, dus waar wacht jij nog op? Als TrackJack-gebruiker heb je bovendien € 50 korting bij aankoop van een € 100 waardebon!

De TrackJack Benefit voor u

Bestel nu je Goboony giftcard via de website van Goboony.
  • 50% korting op de Goboony giftcard t.w.v. € 100 via deze link
  • Code bij ‘opmerkingen’ vermelden

Partners

Keurmerk-rittenregistratie
VZR
ZZP-Nederland
Salesforce
Outsmart
Belastingdienst
Informer
MTC
Deutsche-telekom
Intermax
Carsys
ikwordzzper
Gereedschapsbeheer
OnderhoudNL
NOA
Carwise

close
De websites van TrackJack maken gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de websites stemt u in met het plaatsen van deze cookies. Meer info Sluit melding