Bestel nu » of Offerte aanvragen »
010 8200 190

Kies uw taal

Als we het doen, doen we het goed

Van het voorkomen van diefstal en bijtelling tot ISO 14001 certificering

Van Egmond Wegenbouw  begon het avontuur van track & trace systemen met het oog op  zekerheid en veiligheid. Inmiddels wordt er voor de ISO14001 certificering veel meer uit de GPS trackers gehaald dan ooit vooraf gedacht.

Lang, lang geleden, in een tijd voor TrackJack, werd het leven van Babette Glasbergen nog wel eens lastig gemaakt. Een gestolen auto, een controle van de Belastingdienst en een hele hoop handmatig werk zorgden voor een hoop stress en weinig inzicht.

Via Ahlmann (leverancier van zwenkladers, knikladers, frontladers en ander materieel)  kwam Van Egmond begin 2019 in contact met TrackJack. Het gebruik van de GPS tracker voor het materieel was toen vooral voor het achterhalen van de machine bij diefstal en voor de  verantwoording van de rittenregistratie naar de fiscus . Ook was het bijhouden van  de urenregistratie een mooie bijkomstigheid. Het gaf de mogelijkheid om te controleren met de geschreven urenstaten.
“Het is lekker om dat makkelijk te kunnen controleren. Maar je hebt natuurlijk ook je vertrouwen”, aldus Babette.

materieel gps tracking

“Je hebt natuurlijk ook je vertrouwen.”

actiewagen gps tracker

Echt vakmanschap sinds 1938

Van Egmond wegenbouw is een aannemer in grond-, weg- en waterbouw. En dat doen ze al sinds 1938. Het is een mooi middelgroot aannemersbedrijf  dat vooral gemeenten, projectontwikkelaars en de woningbouw tot haar klanten mag rekenen. Vanuit Rijnsburg wordt het bedrijf aangestuurd en is de regio Katwijk, Leiden, Leiderdorp en Wassenaar de regio waar het werk vooral wordt verzet. Babette is zelf inmiddels 23 jaar in dienst, voornamelijk bezig met  personeelszaken, het wagenpark en de kritieke middelen, en heeft alles wel voorbij zien komen.

“Het is makkelijk, heel praktisch.
Ideaal om even te checken als je denkt dat iets niet klopt.”

“Inmiddels ligt de focus heel erg op het milieu. We willen bewust omgaan met de wereld en willen  ISO 14001 certificering kunnen gaan voeren als bewijs. We hebben een pand in Katwijk waar het dak vol ligt met zonnepanelen, er wordt gereden met verschillende elektrische auto’s maar hebben bijvoorbeeld ook een volledig elektrische trilstamper.”
TrackJack speelt hier ook een rol in. “Aan de hand van de draaiuren die ik per jaar kan terugkijken in het online  account en de gekochte brandstof, kan ik het brandstofverbruik precies terugrekenen.”

GPS tracker voor materieel en voertuigen

Van Egmond heeft twee grote shovels, 6 knikmopsen,  een grote Kubota graver en een actiewagen voorzien van de GPS tracker van TrackJack. De personenwagens zijn voorzien van de fiscus proof PRO Fiscaal 2. “Dat gaat alleen om kilometerregistratie. Maar het is ideaal en veel beter dan schrijven.”

En de volgende stap voor Van Egmond Wegenbouw?

Mogelijk de koppeling met de tankpassen van Movemove. Dit maakt verbruik van de voertuigen direct inzichtelijk. “Als we het doen, doen we het goed.”

Wilt u meer weten over het kleine en grote onderhoud van Van Egmond (van fietspaden tot rioolaansluitingen) en de manier waarop TrackJack  inzicht biedt? Neem dan contact met ons op.

mini graver gps tracker

De Kubota mini graver voorzien van GPS materieel tracker.

TrackJack en Van egmond wegenbouw

Van Egmond gebruikt de TrackJack OTM 3 materieel tracker

  • Eenvoudig te installeren in alles met een eigen voeding
  • Altijd online inzichtelijk via smartphone of computer
  • De juiste functionaliteiten middels het servicelevel

Meer over de OTM 3.0

Schaffenburg

succesverhaal trackjack schaffenburg

“Vroeger betaalde iedereen gewoon bijtelling in de privéwagens. Een collega had al TrackJack en die heeft het intern aangeraden. Maar daarnaast is het ideaal voor onze planning." Inmiddels rijden er 20 voertuigen met het track en trace systeem van TrackJack.

Expert Nederland

Expert gps tracker in Bestelauto

Jeroen van Dongen, eigenaar van 3 Expert-winkels plaatste de GPS tracker van TrackJack. "Het systeem is reuzehandig voor iedereen die een stap vooruit wil in service. Dat is de reden waarom we hierin hebben geïnvesteerd. Ik steek liever geld hierin dan in een reclamefolder."

Altijd de laatste ontwikkelingen in uw mail?

We houden u op de hoogte met enkel relevant nieuws.

Meld me nu aan

Blijf op de hoogte van TrackJack!

Partners

Keurmerk-rittenregistratie
VZR
ZZP-Nederland
Salesforce
Outsmart
Belastingdienst
Informer
MTC
Deutsche-telekom
Intermax
Carsys
ikwordzzper
Gereedschapsbeheer
OnderhoudNL
NOA
Carwise

close