Bestel nu » of Offerte aanvragen »
010 8200 190

Kies uw taal

350 uitzendkrachten, 36 voertuigen & 1 kilometerregistratiesysteem

International Flex Job & TrackJack

Geen branche moet zo flexibel kunnen bewegen als de uitzendbranche. Elke dag veranderen er dingen in de planning, komen er opdrachten bij en worden er huisvestigingsvragen gesteld. Het is voor Koen Bakker, fleet manager bij International Flex Job, de orde van de dag.

Toen International Flex Job in 2008 startte, was het nog een kleine organisatie waar mensen vanuit werden uitgezonden. Chauffeurs voor vervoer, een eigen wagenpark en zelfs huisvesting? Dat was nog lang niet aan de orde. 13 jaar later is het een heel andere organisatie. Ze zijn uitgegroeid tot een echte specialist op het gebied van internationale arbeidsbemiddeling. Dagelijks rijden er 36 voertuigen door Noord-Holland om zo’n 350 uitzendkrachten aan het werk te zetten. De backoffice telt 20 man, waarvan Koen als fleet manager verantwoordelijk is voor de 28 Peugeot 208’s en 5 bussen.

“TrackJack was de beste. Qua mogelijkheden en prijs”

’Toen Koen Bakker zijn opleiding aan de IVA in Driebergen ging afronden, kwam hij terecht bij International Flex Job Aalsmeer. Eén van zijn taken was het opzetten van een vernieuwd wagenpark.  “Het waren verouderde wagens, we hadden verschillende ritregistratiesystemen en het was niet duidelijk genoeg wie waar was,” zegt Koen. “TrackJack was de beste. Qua mogelijkheden en prijs, dus die keuze was snel gemaakt.”

Onderscheidend in een generieke markt

rittenregistratie ifj trackjack

Directeur Sjaak staat voor volledige ontzorging

Wie voor IFJ kiest, heeft daar goede redenen voor. Niet alleen zijn ze aangesloten bij De Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendonderneming (NBBU), ze hebben ook de SNF certificering (Stichting Normering Flexwonen) voor huisvesting aan arbeidsmigranten. Koen vertelt: “We proberen onze klanten echt te ontzorgen. We werken onze uitzendkrachten op locatie in, zorgen voor huisvesting, vervoer en nemen alles verder volledig uit handen.”

Doordat IFJ verschillende branches bediend, is er een constant verloop in de uren te vinden. “Denk daarbij aan pieken in bloemen rond Valentijnsdag, Kerst en Pasen,” zegt Koen. “Ik ben veel bezig met rapportages om te kijken hoe de afdelingen huisvesting, recruitment en logistiek zo efficiënt mogelijk hun werk kunnen doen.”

Kilometerregistratie en urenregistratie

Koen gebruikt de online omgeving van TrackJack altijd aan het begin van de week. Dat is het moment om de kilometerregistratie te controleren. Welke ritten zijn zakelijk en welke zijn privé? “Dat moet allemaal goed staan natuurlijk,” deelt Koen. Ook de uren van de chauffeurs worden op de minuut nauwkeurig geregistreerd. Hierbij wordt gekeken naar de exacte start- en eindtijd van de werkdagen.
Als laatste wordt er steekproefsgewijs weleens op de kaart gekeken waar voertuigen zich bevinden, in gevallen van nood bijvoorbeeld.

“Ik gebruik het voor die drie dingen, en dat is perfect. Er is mogelijk nog wel meer uit te halen, maar voor nu doet het alles dat ik nodig heb.”

kilometerregistratie trackjack ifj

TrackJack & International Flex Job

IFJ gebruikt de TrackJack PRO Fiscaal 2 voor haar sluitende kilometerregistratie.

  • Voldoet aan de eisen van de Belastingdienst
  • Altijd en overal inzichtelijk
  • Met druppels/ID keys voor wisselende bestuurders

Meer over de PRO Fiscaal 2

De presentatie van IFJ's nieuwe wagenpark

Bosch Car Service Potgieter

ritregistratie en fleet management bij Bosch

Marcel Groenestein is bedrijfsleider bij Autobedrijf Potgieter. Het bedrijf, gevestigd in Stadskanaal in Groningen, gelooft in kwaliteit. “Een klant merkt niets van goede uitleesapparatuur van Bosch, maar weet wel dat hij kwaliteit krijgt als hij naar ons komt.”

Profile Tyrecenter Nooteboom

GPS tracker voor Profile

Wie denkt aan een bandenwissel, denkt aan Profile Tyrecenter. Bandenspanning en -profiel zijn bij trucks en materieel van groot belang op de weg. Profile heeft inmiddels tien ritregistratiesystemen op de kaart. “Ik gebruik het voor service, nooit voor controle”

Partners

Keurmerk-rittenregistratie
VZR
ZZP-Nederland
Salesforce
Outsmart
Belastingdienst
Informer
MTC
Deutsche-telekom
Intermax
Carsys
ikwordzzper
Gereedschapsbeheer
OnderhoudNL
NOA
Carwise

close
De websites van TrackJack maken gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de websites stemt u in met het plaatsen van deze cookies. Meer info Sluit melding