Bestel nu » of Offerte aanvragen »
010 8200 190

Kies uw taal

Kilometerregistratie voor de Belastingdienst

Kilometerregistratie voor uw auto bijhouden?

Gaat u dit  met de hand doen of wilt u liever dat dit automatisch gaat? Deze keuze heeft u als u niet voor bijtelling bij de zakelijke auto kiest of wanneer u een privé auto heeft die u ook zakelijk rijdt.  Het bijhouden van een handmatige kilometerregistratie kost u veel tijd, wat het kilometerregistratiesysteem van TrackJack volledig voor u uit handen neemt.

Ook voorzien van een fiscaal keurmerk zodat u er zeker van bent dat de kilometerregistratie voldoet aan de eisen van de Belastingdienst.

Waar moet Kilometerregistratie voor de Belastingdienst aan voldoen?

Als u de kilometerregistratie voor de Belastingdienst bijhoudt is het van belang dat deze aan alle eisen voldoet. Dit zijn de eisen vanuit de Belastingdienst waar het kilometerregistratiesysteem van TrackJack aan voldoet:

  • Het merk, type en kenteken van de auto;
  • De periode waarin u de auto tot uw beschikking heeft;
  • Per rit: de datum, de begin- en eindstand van de kilometerteller, het adres van vertrek en aankomst, de route die u hebt gereden, aard van de rit (privé of zakelijk) en de privé-omrijkilometers als u tijdens dezelfde rit zakelijke kilometers rijdt.

Eisen Belastingdienst rittenregistratie

Wij verzorgen uw kilometerregistratie

In 3 stappen kilometerregistratie voor uw auto

Het kilometerregistratiesysteem  van TrackJack wordt niet zichtbaar   in de auto geïnstalleerd door één van onze monteurs. U geeft aan op welke locatie u dit wilt en wij komen naar u toe. Nadat de installatie is afgerond, activeert u uw service en start de kilometerregistratie voor de Belastingdienst direct.

eenvoudig gps tracker gebruiken

Kilometerregistratie online en via app beheren

De kilometerregistratie bekijkt en beheert u online en via de app voor iOS en Android. Pas gemakkelijk onderweg het karakter van een rit aan of plaats een opmerking bij een rit.

kilometerregistratie zzp app

Kilometerregistratie met Keurmerk voor de Belastingdienst

U bent verzekerd van een kwalitatief kilometerregistratiesysteem met de TrackJack PRO Fiscaal. Deze is voorzien van het keurmerk voor Ritregistratiesystemen wat o.a. betekent dat het voldoet aan alle eisen van de Belastingdienst en de privacy is gewaarborgd.

Keurmerk-Rittenregistratiesystemen-2

Heeft u wisselende bestuurders per voertuig?

In de kilometerregistratie voor de Belastingdienst moet worden vermeld wie de bestuurder van een rit was. Als de auto wisselende bestuurders heeft kan dit aan aardig klusje zijn om dit bij te houden.

Een uitkomst hiervoor is berijdersidentificatie. Hierbij krijgt elke bestuurder een eigen sleutel en scant deze als hij gaat rijden. Zo wordt geregistreerd wie welke rit heeft gereden binnen de kilometerregistratie.

Kilometerregistratie Belastingdienst - wisselende bestuurders

Kilometeradministratie van een privé auto

Ook als u met de privé auto zakelijke kilometers rijdt, kan TrackJack de kilometeradministratie voor u bijhouden.

U geeft zelf het tijdsbestek aan van zakelijke en privéritten, zodat de ritten automatisch het juiste karakter krijgen. Uiteraard kunt u dit achteraf nog aanpassen in uw online account of via de Smartphone app. En als u een privéknop in de auto wenst is dit ook mogelijk.

Vervolgens downloadt u de kilometeradministratie naar Excel of PDF en heeft u de kilometeradministratie van de privé auto binnen enkele muisklikken digitaal op uw computer staan.

ritregistratie app belastingdienst
ritregistratie auto

TrackJack PRO Fiscaal

Optie 1: eenmalige aanschaf

€229,95
I.P.V. €259,95

Gebruikskosten:
v.a. € 5,95 per maand

Bestel nu

OF

Optie 2: Lease All-in

€17,50
per maand

Gebruikskosten:
All-in

Bestel nu

Genoemde prijzen exclusief BTW.

Vragen of liever een offerte?

Heeft u vragen of wil u verder geïnformeerd worden? Dan staan wij u graag te woord via 010-8200190 of vraag uw offerte aan.
U kunt rekenen op een goed advies en heldere werkwijze.

Offerte aanvragen

Neem contact op met Melissa van TrackJack

Groenfra - met Green Driving

rittenregistratie groenfra trackjack

In een wereld waarin het klimaat steeds meer impact maakt, speelt groenvoorziening een steeds grotere rol. “Heb je afval of heb je grondstof?” Groenfra wil de rittenregistratie eenvoudig bij de Belastingdienst kunnen aanleveren. Efficiënter en op duurzaamheid gericht werken volgde snel.

EuroRijn XL Logistics

kilometerregistratie eurorijn trackjack

De bestuurders die containers voor EuroRijn bezoeken, moeten zo min mogelijk worden belast. Dat was de reden om met sluitende rittenregistratie te starten. "Waarom zouden we tientallen euro’s per maand betalen voor iets dat ook voor veel minder kan?” aldus de Supply Director.

Partners

Keurmerk-rittenregistratie
VZR
ZZP-Nederland
Salesforce
Outsmart
Belastingdienst
Informer
MTC
Deutsche-telekom
Intermax
Carsys
ikwordzzper
Gereedschapsbeheer
OnderhoudNL
NOA
Carwise

close
De websites van TrackJack maken gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de websites stemt u in met het plaatsen van deze cookies. Meer info Sluit melding