Kies uw taal

Kilometerregistratie voor de Belastingdienst?

Gaat u  een  kilometerregistratie  voor de belastingdienst bijhouden? Gaat u dit  met de hand doen of wilt u liever dat dit automatisch gaat? Deze keuze heeft u als u niet voor bijtelling bij de zakelijke auto kiest of wanneer u een privé auto heeft die u ook zakelijk rijdt. Het bijhouden van een handmatige kilometerregistratie kost u veel tijd (2 – 4 uur per maand), wat het kilometerregistratiesysteem van TrackJack volledig voor u uit handen neemt. Ook voorzien van een fiscaal keurmerk zodat u er zeker van bent dat de kilometerregistratie voldoet aan de eisen van de Belastingdienst.

Eisen Kilometerregistratie Belastingdienst

Als u de kilometerregistratie voor de Belastingdienst bijhoudt is het van belang dat deze aan alle eisen voldoet. Dit zijn de eisen vanuit de Belastingdienst waar het kilometerregistratiesysteem van TrackJack aan voldoet:

  • Het merk, type en kenteken van de auto;
  • De periode waarin u de auto tot uw beschikking heeft;
  • Per rit: de datum, de begin- en eindstand van de kilometerteller, het adres van vertrek en aankomst, de route die u hebt gereden, aard van de rit (privé of zakelijk) en de privé-omrijkilometers als u tijdens dezelfde rit zakelijke kilometers rijdt.

Eisen Belastingdienst rittenregistratie

In 3 stappen kilometerregistratie voor de Belastingdienst

Het kilometerregistratiesysteem  van TrackJack wordt buiten het zicht  in de auto geïnstalleerd door één van onze monteurs. U geeft aan op welke locatie u dit wilt en wij komen naar u toe. Nadat de installatie is afgerond start de kilometerregistratie voor de Belastingdienst direct. Tijdens het rijden hoeft u geen knoppen in te drukken of te activeren, alles gaat automatisch. De eerste maand service ontvangt u gratis. Vervolgens kunt  u de service verlengen voor 1 of 2 jaar zonder dat u verder ergens aan vast zit.

Kilometerregistratie

Kilometerregistratie online en via app beheren

De kilometerregistratie bekijkt en beheert u online en via de app voor iOS en Android. Pas gemakkelijk onderweg het karakter van een rit aan of plaats een opmerking bij een rit.

 

Kilometerregistratie app

Kilometerregistratie met Keurmerk voor de Belastingdienst

U bent verzekerd van een kwalitatief kilometerregistratiesysteem met de TrackJack PRO Fiscaal. Deze is voorzien van het keurmerk voor Ritregistratiesystemen wat o.a. betekent dat het voldoet aan alle eisen van de Belastingdienst en de privacy is gewaarborgd.

Keurmerk-Rittenregistratiesystemen-2

Wisselende bestuurders?

In de kilometerregistratie voor de Belastingdienst moet worden vermeld wie de bestuurder van een rit was. Als de auto wisselende bestuurders heeft kan dit aan aardig klusje zijn om dit bij te houden. Een uitkomst hiervoor is berijdersidentificatie. Hierbij krijgt elke bestuurder een eigen sleutel en scant deze als hij gaat rijden. Zo wordt geregistreerd wie welke rit heeft gereden binnen de kilometerregistratie.

Kilometerregistratie Belastingdienst - wisselende bestuurders

Kilometeradministratie privé auto

Ook als u met de privé auto zakelijke kilometers rijdt, kan TrackJack de kilometeradministratie voor u bijhouden. U geeft zelf het tijdsbestek aan van zakelijke en privéritten, zodat de ritten automatisch het juiste karakter krijgen. Uiteraard kunt u dit achteraf nog aanpassen in uw online account of via de Smartphone app. En als u een privéknop in de auto wenst is dit ook mogelijk. Vervolgens downloadt u de kilometeradministratie naar Excel of PDF en heeft u de kilometeradministratie van de privé auto binnen enkele muisklikken digitaal op uw computer staan.

GPS Tracker Auto

TrackJack PRO Fiscaal

Optie 1: eenmalige aanschaf

€199,00
I.P.V. €255,58

Gebruikskosten:
v.a. € 5,95 per maand

Bestel nu

OF

Optie 2: Lease All-in

€17,50
per maand

Gebruikskosten:
All-in

Bestel nu

Genoemde prijzen exclusief BTW.

Liever een offerte?

Heeft u vragen of wenst u verder geïnformeerd te worden? Dan staan wij u graag te woord via t: 010-8200190 of vraag een vrijblijvende offerte aan.
U kunt rekenen op een goed advies en heldere werkwijze.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen voor uw jetski tracker

Partners

Deutsche-telekom
Keurmerk-rittenregistratie
VZR
Intermax
ikwordzzper
Belastingdienst
Informer
MTC
ZZP-Nederland

close
De websites van TrackJack maken gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de websites stemt u in met het plaatsen van deze cookies. Meer info Sluit melding