Bestel nu » of Offerte aanvragen »
010 8200 190

Kies uw taal

Overbouw

U heeft een TrackJack systeem in uw huidige voertuig zitten, en wilt het systeem ook gebruiken in uw nieuwe voertuig. De procedure voor het overbouwen van het systeem verschilt per systeem. Het is daarom belangrijk om te weten of u een PRO Fiscaal 2, OTM 3, GO! of All-in systeem heeft.  Dit kunt u controleren  via uw online account bij ‘Beheer’ en vervolgens ‘Systemen’. Bij het ‘soort systeem’ kunt u zien welk systeem u heeft. 

PRO Fiscaal 2 TrackJack OTM 3TrackJack GO! All-in

PRO Fiscaal 2

U heeft een TrackJack PRO Fiscaal 2 systeem dat is voorzien van het Keurmerk Ritregistratiesystemen. Er zijn bepaalde eisen verbonden aan het installeren van dit systeem. Eén van de eisen van het Keurmerk is dat de inbouw door ons of door een door ons gecertificeerde inbouwer moet worden gedaan.  Dit geldt ook voor het overzetten van het systeem naar een nieuw voertuig.  Onze monteurs verzorgen dit graag bij u op locatie.

Belangrijk: Download de rittenregistratie en indien nodig het fiscaal rapport van het oude voertuig voordat de nieuwe inbouw plaatsvindt.

Regel de overbouw

 1. Het enige dat u hoeft te doen, is de ‘Overbouw – PRO Fiscaal’ te bestellen via onze webshop.
 2. Zodra u uw overbouwvoucher heeft besteld, neemt onze planning contact met u op voor het maken van de afspraak op een door u gewenste locatie.
 3. Wij plaatsen in uw nieuwe auto een nieuwe TrackJack. De oude TrackJack wordt door onze inbouwer uit uw oude voertuig gehaald en  neemt deze mee. Het servicelevel dat nog op het oude systeem stond, zetten wij voor u over op het nieuwe systeem. Kan het oude voertuig niet op hetzelfde moment op de inbouw locatie zijn, dan kunt u de TrackJack ook zelf uit het oude voertuig halen en aan onze monteur meegeven.

TrackJack-PROFiscaal-voorkant

TrackJack OTM 3

Heeft u een TrackJack OTM 3? Dan mag u het systeem zelf overbouwen naar een ander voer- (of vaar)tuig.  Zodra het systeem  in het  nieuwe voertuig is geplaatst,  klikt u op de knop met  ‘Overzetten naar ander voertuig’  in het online account. De installatiewizard wordt nu opnieuw gestart, bestaande uit 4 stappen.

 1. Hier vult u alle gegevens van het voertuig in, zoals de naam, het kenteken en de kilometerstand.
 2. Selecteer vervolgens hoe u de OTM 3 heeft aangesloten en  of u nog accessoires zoals bestuurdersidentificatie heeft gebruikt.
 3. Het systeem gaat nu de werking controleren. Zodra het systeem werkt en alle stappen zijn ‘afgevinkt’, kunt u verder naar stap 4.
 4. Kies de bestuurder die in het voertuig rijdt en klik vervolgens op het groene vinkje om de installatiewizard af te ronden.

De volgende rit wordt geregistreerd op het nieuwe kenteken. Alle ritten van uw vorige auto zijn nog terug te vinden via Overzichten – Oude voertuigen.

Wilt u de installatie liever door ons laten uitvoeren?  Bestel dan de ‘Overbouw  – OTM 3’ via onze webshop en onze planning neemt contact met u op om een afspraak in te plannen.  Het is wel belangrijk dat beide voertuigen op dezelfde locatie staan, zodat we het systeem kunnen uitbouwen en direct kunnen installeren in het nieuwe voertuig.

TrackJack-OTM-voorkant

TrackJack GO!

Beschikt u over een TrackJack GO!, dan heeft u de installatie  zelf gedaan met de bijgeleverde OBD2-kabel. U kunt het systeem demonteren uit het voertuig waar het systeem nu in zit en  installeren in het nieuwe voertuig. Zodra het systeem  in het  nieuwe voertuig is geplaatst,  klikt u op de knop met  ‘Overzetten naar ander voertuig’  in het online account. De installatiewizard wordt nu opnieuw gestart, bestaande uit 4 stappen.

 1. Hier vult u alle gegevens van het voertuig in, zoals de naam, het kenteken en de kilometerstand.
 2. De GO! wordt aangesloten via de  OBD2-poort.  Zodra u dit gedaan heeft, klikt op op ‘volgende’.
 3. Het systeem gaat nu een locatie zoeken en controleren of er een connectie is met het platform.
 4. Kies de bestuurder die in het voertuig rijdt en klik vervolgens op het groene vinkje om de installatiewizard af te ronden.

De volgende rit wordt geregistreerd op het nieuwe kenteken. Alle ritten van uw vorige auto zijn nog terug te vinden via Overzichten – Oude voertuigen.

TrackJack-GO-4G-voorkant

All-in

De TrackJack All-in maakt gebruik van een maandelijkse incasso. Bij dit systeem zit,  net als bij de PRO Fiscaal, het Keurmerk Ritregistratiesystemen, waardoor wij volgens het Keurmerk verplicht zijn  het systeem over te bouwen.

Om dit systeem over te bouwen naar een ander voertuig,   dient het opzeggingsformulier ingevuld te worden, en kunt u een nieuwe  bestelling plaatsen voor een nieuwe All-in.   Onze planning neemt vervolgens contact met u op om een afspraak in te plannen om de All-in in het nieuwe voertuig te monteren.

all-in-gpstracker

Partners

Keurmerk-rittenregistratie
VZR
ZZP-Nederland
Salesforce
Outsmart
Belastingdienst
Informer
MTC
Deutsche-telekom
Intermax
Carsys
ikwordzzper
Gereedschapsbeheer
OnderhoudNL
NOA
Carwise

close
De websites van TrackJack maken gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de websites stemt u in met het plaatsen van deze cookies. Meer info Sluit melding