Bestel nu » of Offerte aanvragen »
010 8200 190

Kies uw taal

bijtelling 2024 rittenregistratie

Whitepaper Bijtelling 2024 nu gratis beschikbaar

Geschreven door Michelle

Weet u al wat u volgend jaar gaat doen? Besluit u bijtelling te gaan betalen voor uw auto van de zaak? Of  kiest u ervoor om in tijden van inflatie juist kosten te besparen en uw ritregistratie bij te gaan houden? Onze whitepaper helpt u op weg.

De whitepaper Bijtelling 2024 vertelt alles over wat bijtelling is, welke ontwikkelingen er zijn én geeft mooie lees- en luistertips. Denk bijvoorbeeld aan de TrackJack Podcast met Jan van Delft, voorzitter van de Vereniging Zakelijke Rijders. Leuk voor onderweg!

Download de whitepaper


Ritregistratie en bijtelling

Om bijtelling in 2024 te voorkomen, mag u niet meer dan 500 kilometer privé rijden in uw auto van de zaak. En de fiscus wil graag de start- en stopadressen, kilometers en het karakter van deze ritten weten. En als u die allemaal handmatig moet bijhouden, dan bent u nog wel even bezig.

Het bijhouden van een ritregistratie maakt het leven een stuk makkelijker.   Een ritregistratiesysteem  houdt al uw ritten en kilometers automatisch bij en maakt het mogelijk om deze direct te downloaden in Excel, PDF of Audit file voor de Belastingdienst.  Dat bespaart u een hoop tijd en geld!

Partners

Keurmerk-rittenregistratie
VZR
ZZP-Nederland
Salesforce
Outsmart
Belastingdienst
Informer
MTC
Deutsche-telekom
Intermax
Carsys
ikwordzzper
Gereedschapsbeheer
OnderhoudNL
NOA
Carwise

close
De websites van TrackJack maken gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de websites stemt u in met het plaatsen van deze cookies. Meer info Sluit melding