Kies uw taal

Peilbaken voor online GPS Tracking

Traceer voer- en vaartuigen en objecten met een peilbaken

Een peilbaken, ook wel peilzender of baken genoemd, is een kleine GPS tracker  die gemonteerd wordt in een voertuig, vaartuig of (bedrijfs)object. Het peilbaken meet locaties  via GPS, die u bekijkt via onze gebruiksvriendelijke software. Zo bent  u altijd op de hoogte van de actuele locatie van de peilzender. Naast het inzien van locaties, beschikt u over meerdere functies zoals sabotage- en diefstalmeldingen. Stel daarnaast een veiligheidszone in en ontvang meldingen wanneer  het baken de veiligheidszone verlaat en betreedt. 

Traceren met peilbaken

  • Peilbaken voor traceren van (bedrijfs)objecten of privé eigendommen.
  • Geschikt voor  auto’s, motoren, scooters, boten, containers, trailers, machines en meer.
  • Online beheer via uw eigen online account via de computer en smartphone app.
  • Optioneel meldingen bij sabotage, diefstal en wanneer een door u ingestelde veiligheidszone verlaten wordt.
  • Europese of wereldwijde dekking.
  • Meer dan 50.000 verkochte peilzenders.

peilbaken-trackjack

Zo werkt de peilzender

De peilzender  meet locaties via GPS en stuurt de locaties door via GPRS. De gegevens worden   veilig verstuurd naar het online account waar alleen u toegang toe heeft. U logt zelf in vanaf iedere locatie met internet en bekijkt en beheert de gegevens online.

peilbaken-werking

Online account & Smartphone app

Via het online account en smartphone app kunt u het peilbaken  op een plattegrond zien die voorzien is van o.a. straatnamen. Online inloggen kan met meerdere personen tegelijkertijd zonder dat u een licentie of software nodig heeft. Via de TrackJack app voor Android en iOS bekijkt u ook onderweg waar de peilzender zich bevindt.

baken-online-account

Europees of wereldwijd baken

Wij beschikken over meerdere peilbakens die Europees en wereldwijde dekking hebben. Het peilbaken is voorzien van een interne roaming SIM-kaart, die ervoor zorgt dat er ook in het buitenland optimale dekking is. De SIM-kaart werkt provider onafhankelijk en blijft daardoor altijd werkzaam. Mocht er storing zijn bij provider A, schakelt  de SIM-kaart in de peilbaken automatisch over op provider B. Hierdoor heeft u  altijd inzicht in de recente locatie.

peilzender-wereldwijd

Installatie

De installatie van de peilzender kunt u door ons laten verrichten. Een professionele monteur komt dan bij u op locatie en installeert de peilzender en test het systeem gelijk af.  Installeert  u het peilbaken liever zelf,  dan kan dat uiteraard ook.  Bekijk in onze  installatievoorschriften hoe u dit doet.

peilzender-installatie

Onze GPS trackers

OTM 3 GPS Tracker

TrackJack OTM 3 GPS Tracker

Europese GPS tracking met aansluiting op voedingsspanning. Op werkdagen voor 15:00 uur besteld is morgen bezorgd.

Bestellen in webshop
Endurance GPS Tracker

TrackJack Endurance GPS Tracker

Wereldwijde GPS tracking, tot 5 jaar lang traceren op één batterij. Geen voedingsspanning nodig. Op werkdagen voor 15:00 uur besteld is morgen bezorgd.

Bestellen in webshop

Peilbaken met voedingsspanning

De TrackJack OTM 3 is een peilbaken dat aangesloten dient te worden op de voeding van het voertuig, vaartuig of object.  Het baken geeft afhankelijk van uw wensen twee tot meerdere keren per dag een locatie af. En bij loskoppelen (sabotage) of diefstal ontvangt u direct een melding.

Meer over de TrackJack OTM 

peilbaken-OTM

Peilbaken met batterij

De TrackJack Endurance is het peilbaken met een extreem sterke batterij. Hiermee kunt u containers, materieel, aanhangers of andere objecten traceren die geen accu of voedingsspanning hebben. De batterij in de peilzender  is zo sterk dat hij tot 5 jaar lang mee gaat op één batterij.

Meer over de TrackJack Endurance 

Peilbaken-Endurance

Partners

Deutsche-telekom
Keurmerk-rittenregistratie
VZR
Intermax
ikwordzzper
Belastingdienst
Informer
MTC
ZZP-Nederland

close
De websites van TrackJack maken gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de websites stemt u in met het plaatsen van deze cookies. Meer info Sluit melding